Kvalitetssikringsskemaer (app)

I denne artikel

Sådan udfylder du et kvalitetssikringsskema via E-Komplets app

Denne vejledning beskriver, hvordan du udfylder et kvalitetssikringsskema på en sag via appen.

1. Log ind på appen og tryk på kassen Arbejdssedler.

2. Søg den pågældende arbejdsseddel frem og tryk på arbejdssedlen.

3. Scrol ned og tryk på 

4. Her vises de kvalitetssikringsskemaer, der er knyttet til sagen via web. Du får vist de sektioner der ligger i det enkelte skema, samt det samlede antal af spørgsmål og antallet besvarede spørgsmål i hver sektion. “0/2” betyder fx, at sektionen indeholder 0 besvarede spørgsmål og 2 spørgsmål i alt. 

5. Du kan nu trykke på den sektion, du ønsker at besvare.

6. En sektion i et kvalitetssikringsskema vil typisk se ud som vist i billedet nedenfor. Kvalitetssikringsskemaer kan indeholde forskellige typer af spørgsmål (valgmuligheder, svar med tekst, underskrift m.m.). Baggrundsfarven indikerer, om den pågældende spørgsmål/sektion er besvaret: 

  • Grøn: Spørgsmålet/sektionen er besvaret.
  • Gul: Spørgsmålet/sektionen er delvist besvaret / ikke besvaret.
  • Rød: Spørgsmålet/sektionen er ikke besvaret, men er påkrævet.
7. I øverste højre hjørne kan du også se, hvilken sektion du befinder dig i, og hvor mange sektioner der er i alt i det pågældende skema. Du kan skifte mellem sektioner ved at bruge piletasterne: .
 

8. Under hvert spørgsmål ligger nedenstående funktioner.

  • : Skriv en kommentar til besvarelsen.
  • : Se og administrer de vedhæftede filer.
  • : Tag et billede.
  • : Vælg et billede fra din smartphones bibliotek.

9. Ud for sektionens navn finder du følgende funktioner:

  • Ved at klikke på , kan du kopiere den pågældende sektion. Når du trykker her, får du vist en dialogboks, hvor du skal navngive kopien og herefter bekræfte. Du kan efterfølgende finde den nyoprettede kopi lige under den oprindelige sektion på KS-skemaet.
  • Du kan vælge ikke at besvare sektionen ved at sætte hele sektionen i status “Ingen KS”, såfremt denne mulighed er slået til via web under Administration  → Kvalitetssikring  → Montør rettigheder:

Sådan afslutter du et skema

På et KS-skema i appen, under listen over sektionerne, finder du funktionen Afslutningsskema.

Samme funktion finder du også i bunden af hver sektion, når du står inde på sektionen. Den vises dog først, når alle de påkrævede spørgsmål på skemaet er udfyldt.

Ved at trykke på Afslutningsskema, kan kvalitetssikringsskemaet afsluttes. Følgende felter kan udfyldes ved afslutning af skema:

Når du har trykket på Færdiggør kvalitetssikringsskema, bliver det pågældende skema markeret som afsluttet. Det vil også være synligt for kontoret via web, at du har afsluttet skemaet.

Relaterede emner
I tilfælde af visningsfejl

Oplever I udfordringer med visning af spørgsmålene, kan det hjælpe at slå funktionen Deaktiver autoscroll på KS til under indstillinger i appen.