Support - vi hjælper dig hurtigt videre

Vores supportere kender håndværkerbranchen, så uanset hvilken type eller størrelse din virksomhed har, sidder de klar til at vejlede og rådgive dig i systemet.

Åbningstider

Man - tors

Fredag

08.00 - 12.00 og
12.30 - 15.00
08.00 - 12.00 og
12.30 - 14.00

E-mail
Tlf.

support@e-komplet.dk
70 60 55 95

Bemærk: Supporten holder lukket alle helligdage.

E-Komplet Wiki

Brug E-Komplets Wiki til hurtigt at finde svar på dine spørgsmål. Vi har samlet alle vejledninger om finans, debitor, kreditor, mobil, registrering og administration.

Fjernsupport

Vores supportere har, efter aftale med dig, mulighed for at opkoble til din computer via fjernsupport.

Mød vores supportere

Marisha Rifbjerg

Marisha har været ansat i E-Komplet siden 01.10 2016. Hun er uddannet inden for regnskab og administration og er ansvarlig for vores support- og driftsafdeling.

Malene Simonsen

Malene har været del af E-Komplet siden 1. februar 2019. Udover at vejlede kunder i E-Komplet sørger hun også for, at alt er klar til, når nye kunder skal sættes i drift.

Lauris Sørensen

Lauris har været ansat i E-Komplet siden 01.04.2018. Lauris er revisoruddannet og er derfor også en af vores skarpeste hoveder, når kunderne spørger til finans. 

Charlotte Pedersen

Charlotte har været hos E-Komplet siden 1. januar 2019. Charlotte vejleder kunder i E-Komplet på telefon og mail og kører rundt i landet for at undervise nye kunder i systemet.

Christina Overgaard

Christina blev ansat i E-Komplet d. 02.06.20, hvor hun er at finde på telefon og mail. Derudover vil hun være at finde på landevejen, når hun kører ud og underviser nye kunder.

Carsten Svendsen

Carsten har været hos E-Komplet siden d. 02.06.20. Han sidder på telefon og mail, og derudover kører han rundt til vores nye kunder for at undervise dem i systemet.

Hvad sigerne kunderne?

Der er en imponerende god support hos E-Komplet. De er altid klar til at hjælpe. Hos E-komplet er der en forståelse for vores arbejdsvilkår - vi skal jo bruge det hver dag, så de er hurtige til at hjælpe os.
Carsten Roed Øvre
brica sikring a/s
Supporten er så meget på og nemme at snakke med - det overgår mine vildeste fantasier om god kundeservice. Alene dét er med til at gøre hele systemet værd at bruge.
Brian Toft
Toft kobber aps
Supporten fungerer bare så godt med hurtige svar. Det er nogle søde og kloge mennesker, der passer den support.

Jette Vindeløv Steengaard
Anker & Nygaard aps