Sagsstyring der giver det fulde overblik

Med E-Komplets sagsstyringssystem til håndværkere får du let styr på alt fra udgifter og fakturering til dækningsgraden af dine opgaver.

Smartere sagsstyring

Du kender det sikkert! Der er travlt i forretningen, og du har en masse opgaver og informationer at holde styr på. E-Komplet er en hjælpende hånd til den travle håndværker, der gerne vil have et samlet overblik over opgaver og økonomi.

Med E-Komplet får du det fulde overblik over alle dine igangværende arbejder, så du altid kan følge med i, hvor meget du tjener på dine sager. 

  • Oversigt over igangværende arbejder
  • Indsigt i hvornår der sidst er registreret forbrug
  • Hurtigt overblik over dækningsbidrag

"Alt i alt skaber E-Komplets løsning et fantastisk overblik over forretningen, sikrer et flow i økonomisystemet og frigør værdifuld tid"​

Vil du høre mere om sagsstyring med E-Komplet? Se denne korte video.

Overblik der giver ro i maven

Med E-Komplets sagsstyringssystem kan du altid følge med i, hvordan det går med dine sager, og hvis der er et problem, kan du hurtigt handle på det. 

Med et løbende overblik over økonomi og opgaver får du ro i maven, så du kan fokusere på forretningsudvikling fremfor brandslukning.

  • Hurtigt overblik over forbrug på sager
  • Oversigt over værdi af igangværende arbejder
  • Nem planlægning af opgaver

Kan du optimere din sagsstyring med bedre planlægning?

Udtræk af data på igangværende arbejder

Når du er færdig med en sag kan du, på dine afsluttede sager, bruge systemets efterkalkulation. Her har du bl.a. mulighed for at afgrænse på medarbejdere, så du kan se, hvad de hver især har lavet af omsætning.

Med E-Komplet har du også mulighed for at trække en sagsanalyse ud på igangværende arbejder. Når du trækker rapporten ud, får du en Excel-fil. Her er der bl.a. opgjort, hvem dine top 20 kunder er, hvilke kunder der er flest sager på, og hvilke typer af sager du tjener mest på.

Vil du vide mere om data på igangværende arbejder? Se videoen her.

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Sv. Aa. Nielsen A/S siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Ved du, hvor du tjener dine penge?

E-Komplet giver dig et stærkt informationsgrundlag, der hjælper dig med at træffe de rette beslutninger, når du ønsker at udvikle forretningen. Har du lyst til at høre mere om, hvordan smartere sagsstyring kan fremme din forretnings udvikling?