Nemt og brugervenligt regnskabsprogram

E-Komplets regnskabsprogram automatiserer de tidstunge arbejdsgange og gør bogføring og fakturering både nemmere og hurtigere.

Hurtig og nem fakturering

Fra det øjeblik der oprettes en sag i E-Komplet, kører det hele digitalt! Du skal derfor ikke bekymre dig, om du har fået alle timer og varer med på fakturaen. Faktisk kan du med kun én enkelt arbejdsgang fakturere en sag, så snart den er afsluttet. 

Når du er klar til at fakturere en sag, kan du vælge at få alle linjer fra opgaven lagt over på din salgsfaktura. Derefter ligger alt det registrerede time- og vareforbrug klar på fakturaen, og du slipper for at skulle indtaste oplysningerne manuelt.

"Vi har fået et langt bedre cash flow. Før kunne der gå en hel måned efter, at en sag blev lukket, til at vi fik lavet og sendt fakturaen. Det er helt anderledes nu"

Se denne korte video om, hvordan E-Komplets prismatrix fungerer. 

Et komplet regnskabsprogram

E-Komplets regnskabsprogram inkluderer en prismatrix, der gør fakturering endnu nemmere og hjælper dig med at få helt styr på salgspriserne. 

Med prismatrixen kan du styre salgspriserne på grupper, debitor eller kreditor. Du har mulighed for at lave avancegrupper eller sætte en fast pris på en varegruppe, et bestemt varenummer eller på et helt varekatalog. 

Bankintegration

Bankfiler

Med E-Komplet kan du med ganske få klik integrere dine ind- og udbetalinger i banken.

Lønintegration

Udtræk til løn

Med E-Komplet kan du lave et udtræk på din lønkørsel og sende direkte til dit foretrukne lønbureau. E-Komplet integrerer med 5 forskellige lønbureauer.

Momsafstemning

Momspostering

Som del af systemets regnskabsprogram, kan du nemt lave en sandsynlighedsgørelse af din periodes momsposteringer.

Dataudtræk

Data i Excel

Med kun ét enkelt klik kan du hente data fra de sider i E-Komplet du ønsker ned i et Excel-ark.

Rykkere

Send rykkere

E-Komplet giver dig en nem og enkel rykkerprocedure. Du kan bl.a. se, hvilke debitorer der skylder dig penge, hvilket beløb de skylder, og hvornår sidste rykker er sendt ud.

Overskuelig lønintegration

Med E-Komplet får du et logisk og overskueligt arbejdsredskab, der opdateres løbende, så det altid kan imødekomme dine behov. Derfor integrerer systemet også til flere forskellige lønsystemer, så du nemt og hurtigt kan lave løn.

Du kan finde et udpluk af vores samarbejdspartnere inden for lønintegration her. 

Se hvordan Brørup VVS undgår administrative flaskehalse med E-Komplet. 

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Vinzent A/S siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Vil du have mere tid til de opgaver, der skaber værdi?

E-Komplet giver dig det fulde overblik over økonomi, og med automatiserede arbejdsgange sparer du værdifuld tid på bogføring og fakturering. Har du lyst til at høre mere om vores brugervenlige regnskabsprogram?