Nemt og brugervenligt regnskabsprogram

E-Komplets regnskabsprogram automatiserer de tidstunge arbejdsgange og gør bogføring og fakturering både nemmere og hurtigere.

Hurtig og nem fakturering

Fra det øjeblik der oprettes en sag i E-Komplet, kører det hele digitalt! Du skal derfor ikke bekymre dig, om du har fået alle timer og varer med på fakturaen. Faktisk kan du med kun én enkelt arbejdsgang fakturere en sag, så snart den er afsluttet. 

Når du er klar til at fakturere en sag, kan du vælge at få alle linjer fra opgaven lagt over på din salgsfaktura. Derefter ligger alt det registrerede time- og vareforbrug klar på fakturaen, og du slipper for at skulle indtaste oplysningerne manuelt.

E-Komplets regnskabsprogram på pc

"Vi har fået et langt bedre cash flow. Før kunne der gå en hel måned efter, at en sag blev lukket, til at vi fik lavet og sendt fakturaen. Det er helt anderledes nu"

Se denne korte video om, hvordan E-Komplets prismatrix fungerer. 

Et komplet regnskabsprogram

E-Komplets regnskabsprogram inkluderer en prismatrix, der gør fakturering endnu nemmere og hjælper dig med at få helt styr på salgspriserne. 

Med prismatrixen kan du styre salgspriserne på grupper, debitor eller kreditor. Du har mulighed for at lave avancegrupper eller sætte en fast pris på en varegruppe, et bestemt varenummer eller på et helt varekatalog. 

Bankfiler

Med E-Komplets bankintegration kan du med ganske få klik integrere dine ind- og udbetalinger i banken.

Lønintegration

Med E-Komplet kan du lave et udtræk på din lønkørsel og sende direkte til dit foretrukne lønbureau. E-Komplet integrerer med 5 forskellige lønbureauer.

Momsafstemning

Som del af systemets regnskabsprogram, kan du nemt lave en sandsynlighedsgørelse af din periodes momsposteringer.

Dataudtræk

Nem og hurtigt dataudtræk! Med kun ét enkelt klik kan du hente data ned i et Excel-ark fra de sider, du ønsker i E-Komplet.

Rykkere

Nem og enkel rykkerprocedure. Du kan bl.a. se, hvilke debitorer der skylder dig penge, hvilket beløb de skylder, og hvornår sidste rykker er sendt ud.

Overskuelig lønintegration

Med E-Komplet får du et logisk og overskueligt arbejdsredskab, der opdateres løbende, så det altid kan imødekomme dine behov. Derfor integrerer systemet også til flere forskellige lønsystemer, så du nemt og hurtigt kan lave løn.

Du kan finde et udpluk af vores samarbejdspartnere inden for lønintegration her. 

Se hvordan Brørup VVS undgår administrative flaskehalse med E-Komplet. 

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet