Et overskueligt regnskabsprogram

Hold løbende øje med økonomien på de igangværende opgaver og få alt til at køre elektronisk fra det øjeblik, sagen er oprettet i systemet. Når du er klar til at fakturere, kan du vælge at få alle linjer fra opgaven over på salgsfakturaen – slut med dobbelt indtastning.

E-Komplets regnskabsprogram samler automatisk al væsentlig information til dig:

  • Medarbejdernes elektroniske timesedler lægges automatisk ind på den sag, de arbejder med
  • Indkøb af materialer lægger sig automatisk på sagen
  • Elektroniske fakturaer lægger sig automatisk på den rette finanskonto
  • Mulighed for integration med din bank
  • Fakturer direkte fra sagen

– kort sagt; alt kører elektronisk fra det øjeblik, sagen er oprettet i systemet.

Det giver dig mulighed for løbende at holde øje med økonomien på igangværende opgaver – og at estimere dækningsbidrag, selv om sagen ikke er afsluttet.

“Vi har implementeret hele økonomidelen i E-Komplet. Når bogføring og fakturaer er samlet på den her måde, er det meget nemmere at holde øje med det hele – og at sikre, at man undgår svipsere”

Assistent Gitte Kølle, CR Construction Danmark A/S

regnskabsprogram

Velkommen til hurtig og nem fakturering

Fakturering har aldrig været nemmere – eller sikrere – med E-Komplet. Alle informationer vedrørende time- og vareforbrug ligger på sagen, og du skal ikke spekulere på, om I nu har husket at få alt med.

I princippet kan du bare fakturere i én arbejdsgang, når opgaven er afsluttet. Men du har også en række valgmuligheder: Eksempelvis kan du selv justere salgspris på varer og dækningsgrad samt udregne avance.

Med E-Komplets elektroniske faktura afslutter du en sag, hvor al vigtig information er samlet og ligger ”i skyen” til dig. Det giver ro i maven og gør det nemmere at udregne den helt rigtige pris, næste gang kunden kontakter dit firma.

Varer fra grossisten og medarbejdernes timeregistreringer blive automatisk ført på salgsfakturaen, så du ikke behøver at føje disse til manuelt.

Få helt styr på salgspriserne med pris matrix

Gør faktureringen endnu nemmere og lav avancegrupper eller sæt en fast pris – gør det på en varegruppe, et bestemt varenummer eller et helt varekatalog.

Med pris matrixen, kan du styre salgspriserne på grupper, debitor eller kreditor.

Til dig, som har det fulde overblik over virksomhedens økonomi

Som bogholder er du på mange måder virksomhedens vigtigste medarbejder. Med E-Komplets regnskabsprogram får du et redskab, der gør, at du sparer dyrebar tid på papirnusseri og arbejdsopgaver, som er nødvendige – men ikke skaber værdi. I stedet kan du bruge tiden på at være virksomhedens værdifulde administrative medarbejder, der aktivt bidrager til at styrke bundlinjen.

Du bliver nemlig den person, der – til enhver tid – har det fulde overblik over virksomhedens økonomi. I dag såvel som fremadrettet.

Med E-Komplets regnskabsprogram får du et arbejdsredskab, der er logisk, overskueligt – og som giver dig overblik. Og som opdateres løbende for at imødekomme dine behov.

E-Komplet integrerer til flere lønsystemer, så du nemt og hurtigt kan lave løn. Se et udpluk af lønintegrationerne her.

Læs eller hør hvad andre virksomheder fortæller om E-Komplet