Job hos E-Komplet

Bliv del af et dynamisk team

Hos os er der plads til alle! Vores team består af mange forskellige mennesker med hver deres spidskompetencer og personligheder. Fælles for os alle er målet om at gøre E-Komplet til den bedste IT-løsning for håndværkerbranchen.

Vores arbejdsplads er ikke større, end at vi alle kender hinanden. Vi bidrager hver især med forskellige kompetencer og sparrer på kryds og tværs. Hos os bliver du del af et ungt, stærkt team, der brænder for det vi laver. 

Du kan møde hele vores team lige her

Ledige stillinger

Vi søger nye kolleger til følgende stillinger:

Øv! Stod drømmejobbet ikke på listen? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vil du vide mere om E-Komplet?

Følg med på bloggen, og lær vores medarbejdere og organisation endnu bedre at kende.

Mød Kristian – vores nye studenterprogrammør

Vi har fået en ny frisk mand ind fra skolebænken fra Aalborg Universitet. Han hedder Kristian, og han er i fuld gang med at læse Software på 7. semester. Hos E-Komplet kommer han primært til at hjælpe det faste programmør-team med web-versionen.

Læs mere »

Mød Christina – Vores nyeste supporter

Christina er for nyligt blevet en del af E-Komplet-teamet, hvor hun sidder klar på telefon og mail i supporten. Christina vil også snart være at finde på landevejen, når hun skal ud at sætte nye kunder i gang med E-Komplet. Byd varmt velkommen til hende.

Læs mere »

E-Komplet som arbejdsplads

studentum.dk kan du læse interviews med nogle af vores medarbejdere, der fortæller om hvordan det er at arbejde hos E-Komplet.