Servicestyring - hold styr på dine serviceopgaver

Planlæg og håndter dine serviceopgaver, og se historik på tidligere opgaver med E-Komplets smarte servicestyring.

Nem håndtering af serviceaftaler

E-Komplet hjælper din virksomhed med at håndtere alle serviceaftaler på en nem og overskuelig måde. Med systemets servicestyring kan du planlægge fremtidige opgaver og søge i både tidligere og kommende aftaler.

Med servicestyring har du mulighed for, at de dokumenter, noter og billeder, der er tilknyttet sagen, kan overføres til fremtidige aftaler. Derved kan nye medarbejdere på opgaven nemt se historik på sagen.

Se i denne korte video, hvordan Brørup VVS bruger historik fra E-Komplet.

"Vi kan nu også bruge den historik, som systemet giver os til at konstruktivt ændre på de ting, vi har brug for at ændre i virksomheden"

Vil du vide mere? Se denne korte video om servicestyring i E-Komplet. 

Servicestyring med bedre overblik

Med E-Komplets servicestyring får du et komplet værktøj, der hjælper dig til et bedre overblik over igangværende, kommende og afsluttede serviceaftaler.

  • Genplanlæg serviceopgaver
  • Se indtjening og historik på opgaver
  • Inkluder tidligere noter og billeder
  • Genplanlæg opgaver til samme medarbejder
  • Tilføj kvalitetssikringsskemaer

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Brørup VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Hvad tjener du på dine serviceopgaver?

Med E-Komplet kan du se historik på alle dine serviceopgaver samt se, hvad din indtjening har været på opgaverne. Kunne du tænke dig at lære mere om, hvordan E-Komplet kan hjælpe dig med at få et bedre indblik i din forretning?