En nemmere måde at håndtere servicesager

Planlæg og håndter dine serviceopgaver, og se historik på tidligere opgaver med E-Komplets effektive servicestyring.

E-Komplets servicemodul

Effektiv servicestyring

Planlæg opgaver

Med E-Komplets modul til servicestyring kan du uden besvær planlægge serviceopgaver - og systemet kan hjælpe dig med at automatisk genplanlægge besøg.

Dokumenation

Alle noter, dokumenter og billeder, du har tilknyttet en bestemt servicesag, kan overflyttes til kommende aftaler, så også nye medarbejdere på sagen kan se det.

Indtjening

Hvad har indtjeningen været på de servicesager, du har kørt? I E-Komplet får du et overblik over, hvad du har haft af omkostninger og indtjening på dine servicesager.

Fakturering

E-Komplet giver dig mulighed for at vedhæfte kvalitetssikring og kopiere dokumentation, aftaler og noter på opgaven, når du fakturerer en serviceopgave.

Nem håndtering af serviceaftaler

E-Komplet hjælper din virksomhed med at håndtere alle serviceaftaler på en nem og overskuelig måde. Med systemets indbyggede servicestyring kan du planlægge fremtidige opgaver og søge i både tidligere og kommende aftaler.

Med servicestyring har du mulighed for, at de dokumenter, noter og billeder, der er tilknyttet sagen, kan overføres til fremtidige aftaler. Derved kan nye medarbejdere på opgaven nemt se historik på sagen.

Hør mere om servicestyring i denne korte video.

"Vi kan nu også bruge den historik, som systemet giver os til at konstruktivt ændre på de ting, vi har brug for at ændre i virksomheden"

Se i denne korte video, hvordan Brørup VVS bruger historik fra E-Komplet.

Servicestyring med bedre overblik

Med E-Komplets servicestyring får du et komplet værktøj, der hjælper dig til et bedre overblik over igangværende, kommende og afsluttede serviceaftaler.

Servicestyring inkluderer muligheden for at:

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Brørup VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen bil og kontor

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.