Effektiv planlægning til håndværkere og byggeri

E-Komplet hjælper dig med at få styr på planlægningen, så du kan udnytte dine ressourcer optimalt og undgå spildtid.

Gør planlægningen nemmere

Med planlægning i E-Komplet kan du hurtigt se, hvilke igangværende opgaver du har, og hvornår der er plads til en ny. Når du ændrer noget i kalenderen, f.eks. rykker en opgave, kan medarbejderne straks se det på mobilen. 

E-Komplets sagsstyring screen shot på pc

"Vi har fået frigivet nogle ressourcer, så vi nu kan varetage kundernes interesser på en ny og spændende måde og prøve at skabe mersalg"

Vil du vide mere? Se denne korte video om planlægning i E-Komplet. 

Planlægning der matcher dine behov

Med E-Komplets planlægningsværktøj får du mere end bare en kalender. Du vælger selv, hvordan du ønsker at få vist din kalender – om det kun skal være dagen i dag, en arbejdsuge eller måske en hel måned frem. 

E-Komplet giver dig mulighed for at lave ressourcegrupper, hvor du kan filtrere grupperne, så du får vist lige præcis det du har brug for.

I E-Komplet kan du nemt oprette og redigere kategorier, så de passer til dine behov.

I planlægningsværktøjet har du mulighed for at brugerdefinere rettigheder. Du kan f.eks. definere, hvilke medarbejdere skal have mulighed for at sætte arbejdssedler klar til fakturering.

Fra planlægningsværktøjet kan du via links komme nemt til sagen og arbejdssedlerne, men du har også mulighed for at rette og se begge dele direkte i kalenderoversigten. 

Ved du, om du kan sige ja til næste opgave?

Et fuldt integreret modul

Planlægningsværktøjet er fuldt integreret med resten af E-Komplet. Det betyder, at alle informationer fra planlægningsdelen er samlet i samme system som din sagsstyring, regnskabsprogram, timeregistrering etc.

Læs mere om alle funktionerne i E-Komplet her

Se hvordan Ib Asferg A/S bruger E-Komplet til at få bedre overblik.

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad P. Hermansen VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen bil og kontor

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Har du tid til den næste opgave?

Med E-Komplet behøver du ikke bladre rundt i kalenderen for at se, om du har tid til at sige ja til en ny ordre. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine ressourcer?