Effektiv planlægning til håndværkere og byggeri

E-Komplet hjælper dig med at få styr på planlægningen, så du kan udnytte dine ressourcer optimalt og undgå spildtid.

Gør planlægningen nemmere

Med planlægning i E-Komplet kan du hurtigt se, hvilke igangværende opgaver du har, og hvornår der er plads til en ny. Når du ændrer noget i kalenderen, f.eks. rykker en opgave, kan medarbejderne straks se det på mobilen. 

  • Se igangværende opgaver
  • Se hvilke medarbejdere er ledige
  • Opret sager og arbejdssedler
  • Gem filtreringer og søgeresultater

"Vi har fået frigivet nogle ressourcer, så vi nu kan varetage kundernes interesser på en ny og spændende måde og prøve at skabe mersalg"

Vil du vide mere? Se denne korte video om planlægning i E-Komplet. 

Planlægning der matcher dine behov

Med E-Komplets planlægningsværktøj får du mere end bare en kalender. Du vælger selv, hvordan du ønsker at få vist din kalender – om det kun skal være dagen i dag, en arbejdsuge eller måske en hel måned frem. 

E-Komplet giver dig mulighed for at lave ressourcegrupper, hvor du kan filtrere grupperne, så du får vist lige præcis det du har brug for.

I E-Komplet kan du nemt oprette og redigere kategorier, så de passer til dine behov.

I planlægningsværktøjet har du mulighed for at brugerdefinere rettigheder. Du kan f.eks. definere, hvilke medarbejdere skal have mulighed for at sætte arbejdssedler klar til fakturering.

Fra planlægningsværktøjet kan du via links komme nemt til sagen og arbejdssedlerne, men du har også mulighed for at rette og se begge dele direkte i kalenderoversigten. 

Ved du, om du kan sige ja til næste opgave?

Et fuldt integreret modul

Planlægningsværktøjet er fuldt integreret med resten af E-Komplet. Det betyder, at alle informationer fra planlægningsdelen er samlet i samme system som din sagsstyring, regnskabsprogram, timeregistrering etc.

Læs mere om alle funktionerne i E-Komplet her

Se hvordan Ib Asferg A/S bruger E-Komplet til at få bedre overblik.

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad P. Hermansen VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Har du tid til den næste opgave?

Med E-Komplet behøver du ikke bladre rundt i kalenderen for at se, om du har tid til at sige ja til en ny ordre – vi hjælper dig med at få styr på kalenderen! Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine ressourcer?