Entreprisestyring til byggebranchen

Med E-Komplet bliver håndteringen af dine entrepriser – store som små – sat i et nemt og overskueligt system, så overblikket kun er få klik væk.

Entreprisestyring på computer

En nemmere håndtering af entrepriser

Samlet overblik

I E-Komplets modul til entreprisestyring kan du bl.a. se, hvilke arbejdssedler der er oprettet på den pågældende entreprise og hvor mange timer og materialer, der er registreret m.m.

Fakturakontrol

I E-Komplet kan du lave fakturakontrol for alle dine entrepriser. Du indlæser blot din prisaftale for entreprisen fra din leverandør, hvorefter du kan køre kontrol på alle købsfakturaer.

Dokumentation

Se og vedhæft kvalitetssikring på dine entreprisesager med et par enkelte klik. I E-Komplet kan du i oversigten over dine entrepriser se al dokumentation og bilag, der er vedlagt den pågældende opgave.

Udtræk af data

I oversigten for entreprisestyring kan du nemt hente alle tal på entreprisen ned i et Excel-ark. Arket giver dig et overblik over, hvem dine top 5 leverandører er på sagen samt mange andre nøgletal.

Hold øje med økonomien

E-Komplet gør det nemmere for dig at følge økonomien på dine entrepriser tæt, uden at du behøver at drukne i store bunker af fakturaer, arbejdssedler og ordrebekræftelser.

Vores entreprisesstyringsmodul giver dig mulighed for at følge dine sager løbende – fra overblik over dine underentreprenører til time- og materialeforbrug.

E-Komplet rapportudtræk

"Vi kan følge vores sager meget, meget tættere - og det er for hver eneste sag. Vi kan styre alt fra materialeindkøb til underentreprenører meget nøje"

Entreprisestyring på computer

Et samlet overblik

E-Komplet giver dig overblik over den enkelte sag på alle niveauer. I oversigten kan du se dit ankerbudget, dine forventede tal samt dine realiserede tal. Du kan altid vælge at få vist, hvad der ligger til grund for tallene. 

I entreprisearket har du mulighed for at se alle kreditorfakturaerne på de enkelte sager. Du kan endda se, hver enkelt fakturalinje for de fakturaer, der er kommet ind.

Entreprisearket giver dig også mulighed for, at du kan gå ind på de enkelte sager, og se hvilke timeregistreringer der er kørt.

E-Komplets entreprisestyring giver dig hurtigt et overblik over dine sagers økonomi. Her kan du bl.a. se alle dine underleverandører og budgetterne for disse.

Med E-Komplet kan du se, hvad din dækningsgrad på sagen er lige nu, hvad den budgetterede dækningsgrad er, og hvad den er forventet at være ud fra dine tal.

"Ca. 90 % af vores købsfakturaer lægger sig automatisk ind på sagen. Det sparer os for tid og giver de projektansvarlige meget mere overblik"

Et solidt datagrundlag

E-Komplets entreprisestyringsværktøj kan med kun et par enkelte klik give dig nyttige data om dine sagers dækningsgrad, omkostninger og meget mere.

Med et solidt datagrundlag kan du nemmere vurdere, om dine entrepriser holder de forventede resultater, og hvis de ikke gør, kan E-Komplet vise dig hvorfor.

Vil du vide mere? Se denne korte video om entreprisestyring.

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil