Entreprisestyring til byggebranchen

Med E-Komplet bliver håndteringen af dine entrepriser sat i et nemt og overskueligt system, så overblikket kun er få klik væk.

Hold øje med økonomien

E-Komplet gør det nemmere for dig at følge økonomien på dine entrepriser tæt, uden at du behøver at drukne i store bunker af fakturaer, arbejdssedler og ordrebekræftelser.

I E-Komplets entreprisestyring kan du se, hvilke arbejdssedler der er oprettet til medarbejderne på sagen, og om de har påbegyndt deres arbejde. Læs mere om E-Komplets digitale arbejdskort her.

Se og vedhæft kvalitetssikring på dine entreprisesager med et par få klik. Læs mere om digital kvalitetssikring her.

I oversigten for entreprisestyring kan du vælge E-ark, der giver dig en udskrift af alle tal på entreprisen i form af et Excel-ark. Arket giver dig et overblik over, hvem dine top 5 leverandører er på sagen, hvem der har belastet sagen med flest timer samt mange andre nøgletal.

I entreprisearket har du mulighed for at oprette et akkordregnskab for hver af dine sager.

I oversigten for din entreprise kan du se al dokumentation, der er vedlagt sagen.  

Med E-Komplet kan du lave fakturakontrol på hver af dine entrepriser. Du indlæser blot din prisaftale på entreprisen fra din grossist eller leverandør, hvorefter du kan køre en fakturakontrol på alle de fakturaer, du får ind. Læs mere om E-Komplets fakturakontrol her.

E-Komplet rapportudtræk

"Vi kan følge vores sager meget, meget tættere - og det er for hver eneste sag. Vi kan styre alt fra materialeindkøb til underentreprenører meget nøje"

Entreprisestyring på computer

Et komplet overblik over entrepriser

E-Komplet giver dig overblik over den enkelte sag på alle niveauer. I oversigten kan du se dit ankerbudget, dine forventede tal samt dine realiserede tal. Du kan altid vælge at få vist, hvad der ligger til grund for tallene. 

I entreprisearket har du mulighed for at se alle kreditorfakturaerne på de enkelte sager. Du kan endda se, hver enkelt fakturalinje for de fakturaer, der er kommet ind.

Entreprisearket giver dig også mulighed for, at du kan gå ind på de enkelte sager, og se hvilke timeregistreringer der er kørt.

E-Komplets entreprisestyring giver dig hurtigt et overblik over dine sagers økonomi. Her kan du bl.a. se alle dine underleverandører og budgetterne for disse.

Med E-Komplet kan du se, hvad din dækningsgrad på sagen er lige nu, hvad den budgetterede dækningsgrad er, og hvad den er forventet at være ud fra dine tal.

"Ca. 90 % af vores købsfakturaer lægger sig automatisk ind på sagen. Det sparer os for tid og giver de projektansvarlige meget mere overblik"

Et solidt datagrundlag

E-Komplets entreprisestyringsværktøj kan med kun et par enkelte klik give dig nyttige data om dine sagers dækningsgrad, omkostninger og meget mere.

Med et solidt datagrundlag kan du nemmere vurdere, om dine entrepriser holder de forventede resultater, og hvis de ikke gør, kan E-Komplet vise dig hvorfor.

Vil du vide mere? Se denne korte video om entreprisestyring.

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Ib Andersen VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen bil og kontor

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Har du styr på dækningsgraden på dine entrepriser?

E-Komplets entreprisestyring giver dig et komplet overblik, hvor du løbende kan følge dækningsgraden. Vil du have mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få bedre overblik over dine entrepriser?