Entreprisestyring – saml informationerne på entreprisen

Med E-Komplet bliver styring af entrepriser sat i system, og overblikket er kun få klik væk. Det skyldes, at alle væsentlige informationer er samlet på den enkelte entreprise:

  • Informationer om kunden

  • Informationer om opgaven, herunder varighed og deadlines

  • Økonomistyring, bl.a. debitor/kreditorstyring

  • Indkøb fra grossister og dækningsgrad på indkøb

  • Timeregistrering og arbejdssedler

  • Fakturering – herunder acontofakturering

Entreprisestyring

Efter årets første kvartal har vi set forbedringer hos os. Vi kan følge vores sager meget, meget tættere, og det er for hver eneste dag. Vi kan styre alt fra materialeindkøb til underentreprenører meget mere nøje.

Direktør Lars Nielsen, Ib Andersen VVS

Hold øje med økonomien

Vi ved at den den løbende dækningsgrad er et vigtigt omdrejningspunkt for entreprisestyring. Derfor gør vi det muligt, at følge økonomien på entreprisen tæt – uden du behøver at overskue papirstakke med faktura, arbejdssedler, og ordrebekræftelser.

Entreprisestyring give dig et komplet overblik. Og du vil dagligt kunne holde øje med om du tjener de penge som du forventer i henhold til dit budget og dine tilbud.

Du og din entrepriseleder kan altså løbende følge jeres dækningsgrad på opgaven og sammenligne den med lignende afsluttede entrepriser. Det kan I gøre, uanset hvor I er – på din pc eller tablet.

E-komplet har hjulpet os med at styre både entreprisesag og spjældsag på daglig basis, dvs. vi kan hverdag følge med i sagerne på både PC, iPad/Tablet og mobiltelefonen.
Det giver os et rigtig godt overblik på den enkelte sag på alle niveauer (fakturering, timer, materialer  og avancen), og dermed er et godt styringsværktøj til at vurdere om sagerne og især entreprisesagerne, holder de forventede resultater – og hvorfor de ikke gør det, hvis det er tilfældet.
Karsten Engholm, City Elektrikeren A/S

Læs eller hør hvad andre virksomheder fortæller om E-Komplet