Digital kvalitetssikring til håndværkere

Med E-Komplets kvalitetssikringsystem får du fuld kontrol over dine kvalitetssikringskemaer.

Kvalitetssikring lige ved hånden

Er der brandtætnet ved gennemføring? Er installationen isolationsprøvet? E-komplets digitale kvalitetssikring til byggeri gør det nemt og hurtigt at udføre dokumentation på dine sager.

Med din mobil eller tablet i hånden kan du i app’en se, om der skal udføres kvalitetssikring på den pågældende sag, samt hvilke skemaer, der skal udfyldes.

"E-Komplet har digitaliseret vores opgaver, så vi får slanket arbejdsgangene og derved sparer ressourcer på registrering"

Vil du vide mere? Se denne korte video om kvalitetssikring.

Dokumentation direkte på sagen

Med E-Komplet er kvalitetssikring samlet samme sted som dine sager. Det betyder, at du kan afslutte sager direkte ude på opgaven. Det sparer folkene i marken og dem hjemme på kontoret for tid og ekstra tastearbejde.

Så snart kvalitetssikringen er udført, kan sagen afsluttes. Derefter ligger den gemt inde på sagen. På den måde kan du altid finde dokumentation vedrørende det udførte arbejde, hvis du skulle få brug for det.

Læs mere om sagsstyring i E-Komplet her.

Skemaer

Opret efter behov

Med E-Komplet opretter og tilpasser du selv dine skemaer. Du vælger også selv, hvilke sager de skal på. Medarbejderne kan fra deres mobil eller tablet se, om de skal udføre kvalitetssikring, samt se hvilke skemaer du har valgt, at de skal udfylde.

Dokumentation

Dokumentér arbejdet

Med E-Komplet er det nemt at dokumentere, at det arbejde du har udført er som aftalt. Du kan både tilføje kommentarer og uploade billeder fra din mobil eller tablet, som du kan vedhæfte kvalitetssikringen for den pågældende sag.

Sikkerhed

Din sikkerhed

Kvalitetssikring er din dokumentation for, at arbejdet er udført og er lavet som aftalt. Med E-Komplet ligger din dokumentation gemt for altid inde på hver sag. På den måde kan du altid finde frem til den, hvis du skulle få brug for det.

Sagsstyring

Enkel sagsstyring

Med E-Komplet kan du afslutte sagerne direkte ude hos kunden. Så snart de sidste timer og materialer er registreret på sagen og kvalitetssikringen er udført, markeres sagen afsluttet. Herefter ligger den straks klar i systemet til fakturering.

Kvalitetssikring efter dine behov

I E-Komplet kan du oprette og tilpasse kvalitetssikrings-skemaer efter behov. Du har mulighed for at oprette forskellige skemaer samt vælge, hvilke sager de skal ligge på som standard. 

Når du tilknytter et kvalitetssikringsskema til en sag, er det ikke muligt at afslutte sagen, før skemaet er udfyldt. Derved sikrer du, at kvaliteten af det udførte arbejde altid stemmer overens med dine krav.

Kvalitetssikring

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Vestkystens VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Mangler du kontrol over kvalitetssikringen?

Med E-Komplet får du fuld kontrol over din kvalitetssikring. Du kan oprette dine egne skemaer, og du vælger selv, hvilke sager de skal ligge på. Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan optimere din kvalitetssikring?