Velkommen til E-Komplets blog

Har du lyst til at lære os bedre at kende? På bloggen kan du bl.a. møde vores medarbejdere og få spændende tips og tricks om branchen.

Mød Kristian – vores nye studenterprogrammør

Vi har fået en ny frisk mand ind fra skolebænken fra Aalborg Universitet. Han hedder Kristian, og han er i fuld gang med at læse Software på 7. semester. Hos E-Komplet kommer han primært til at hjælpe det faste programmør-team med web-versionen.

Læs mere »

Mød Christina – Vores nyeste supporter

Christina er for nyligt blevet en del af E-Komplet-teamet, hvor hun sidder klar på telefon og mail i supporten. Christina vil også snart være at finde på landevejen, når hun skal ud at sætte nye kunder i gang med E-Komplet. Byd varmt velkommen til hende.

Læs mere »

Sådan bruger du E-Komplets app

Er du ny bruger af E-Komplets app eller er du bare nysgerrig for at se, hvordan den er skruet sammen? Vores helt egen videoguide-guru, Michael, hjælper dig i dette indlæg med at blive superbruger på ingen tid.

Læs mere »

Vidste du, at du i E-Komplet kan du lave automatisk kontrol af købsfakturaer?

Er du træt af at gennemgå dine købsfakturaer linje for linje for at sikre, at du får dine aftalte rabatter? Med E-Komplets fakturakontrol bliver dine købsfakturaer automatisk kontrolleret, således du altid er sikker på at få de korrekte priser. https://www.youtube.com/watch?v=FznJPQc-Xik&feature=emb_title Automatisk fakturakontrol E-Komplet hjælper dig med at undgå at betale for meget på grund af

Læs mere »

Er du på udkig efter et nyt IT-system?

E-Komplet er et sagsstyringssytem, der også inkluderer regnskab, timeregistrering, entreprisestyring og meget mere. Vi vil gerne fortælle dig mere om, hvordan vores system adskiller sig fra andre løsninger på markedet.