Velkommen til E-Komplets blog

Har du lyst til at lære os bedre at kende? På bloggen kan du bl.a. møde vores medarbejdere og få spændende tips og tricks om branchen.

Alex vores nye udvikler

Mød Alex – Studenterprogrammør

Et varmt velkommen til Alex, som er startet som studenterprogrammør ved os for nyligt. Alex arbejder på at gøre vores app til den bedste på App Store og Android, som han selv siger. Vi er glade for at have ham ombord!

Læs mere »
Kristian er vores nye studentermedhjælper

Mød Kristian – vores nye studenterprogrammør

Vi har fået en ny frisk mand ind fra skolebænken fra Aalborg Universitet. Han hedder Kristian, og han er i fuld gang med at læse Software på 7. semester. Hos E-Komplet kommer han primært til at hjælpe det faste programmør-team med web-versionen.

Læs mere »
Billede af Christina Overgaard

Mød Christina – Vores nyeste supporter

Christina er for nyligt blevet en del af E-Komplet-teamet, hvor hun sidder klar på telefon og mail i supporten. Christina vil også snart være at finde på landevejen, når hun skal ud at sætte nye kunder i gang med E-Komplet. Byd varmt velkommen til hende.

Læs mere »

Er du på udkig efter et nyt IT-system?

E-Komplet er et sagsstyringssytem, der også inkluderer regnskab, timeregistrering, entreprisestyring og meget mere. Vi du høre mere om, hvordan vores system adskiller sig fra andre løsninger på markedet?