Ordrestyring - få styr på ordrer og økonomi

E-Komplets ordrestyringsprogram hjælper håndværkere med at holde styr på opgaverne fra start til slut.

Kom hurtigt i gang med ordren

Med E-Komplet får du samlet din ordrestyring online. Det betyder, at du kan vinke farvel til trælse papirbunker og i stedet for byde velkommen til effektiv ordrehåndtering. 

Når du modtager en ny ordre fra en kunde, uanset om det er en spjældsag eller en entreprise, kan du på få minutter udfylde de nødvendige oplysninger og sende opgaven direkte ud til dine medarbejdere. 

E-Komplets sagsstyring screen shot på pc

"Med ordrestyring fra E-Komplet kan vi fakturere opgaverne i samme øjeblik, som de er afsluttet"

Oversigt over opgaver på mobil

Alle informationer samlet ét sted

Du kan nemt oprette nye ordrer i E-Komplet samt styre de igangværende. Når du har oprettet en ordre, ryger den direkte ud til dine medarbejdere på deres mobil eller tablet. Her kan de bl.a. se, hvor opgaven skal udføres, og om der skal laves kvalitetssikring.

Med E-Komplet får du et komplet overblik over både ordrer og økonomi. Ordrestyringen hjælper dig med at håndtere dine ordrer og giver dig mulighed for, at du dagligt kan holde øje med, om du tjener de penge, du forventer.

"Alt i alt skaber E-Komplet et fantastisk overblik over forretningen, sikrer et flow i økonomisystemet og frigør værdifuld tid"

Hvorfor vælge E-Komplet?

Der findes et hav af forskellige IT-løsninger, men E-Komplet er ikke helt som alle andre. Med vores system får du nemlig en samlet løsning, så du slipper for at investere i flere forskellige systemer til økonomi, ordrestyring, timeregistrering etc. 

Læs mere om, hvad E-Komplet kan: 

Se hvordan Gislingemureren sparer tid i hverdagen med E-Komplet.  

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Vestkystens VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.