Bedre overblik over varer og priser

Du kender det godt: Man sidder ved computeren og bruger kostbar tid på at slå priser op fra de forskellige grossister og printer prislister ud for at sikre, at man får varerne til den bedste pris.

E-Komplet samler priserne på varerne fra en lang række af de førende grossister på markedet, og i samarbejde med grossisterne opdaterer vi løbende katalogerne.

Nogle grossister opdaterer automatisk, så du altid har adgang til de seneste priser – se listen over de grossister, der opdaterer automatisk på E-Komplet. Det betyder, at du kan sammenligne og vælge den grossist, der har varen til den bedste pris. Det letter arbejdet, når du skal udarbejde tilbud, og det sikrer den bedste dækningsgrad.

“Køb hos grossisterne registreres direkte på de enkelte arbejdskort, så det ikke længere er et puslespil at matche varekøb med de udførte opgaver. Det er en fornøjelse”

Hardy Hoelgaard, Aut. VVS-Installatør Hardy Hoelgaard VVS- og Blikkenslagerarbejde

Se det hele på samme skærmbillede

Det er ikke alle grossister, som fører de samme produkter. Skriver du varens navn, viser E-Komplet dig alle relevante varetyper, uanset producent. Og på samme skærmbillede kan du se, både hvem der fører de forskellige varer, og hvad din indkøbspris er.

Du kan naturligvis også søge på varenumre eller –navne.

Så snart du har modtaget fakturaen på det du har bestilt varerne hos grossisten, er varerne de registreret inde på den relevante opgave – med angivelse af grossist, aktuelle priser etc. Så kan det vist ikke blive nemmere…

Se listen over de grossister, vi håndterer i E-Komplet

Få de aftalte rabatter

Såfremt grossisten kan levere din rabataftale med selve prisfilen, sørger E-Komplet for, at den bliver indlæst sammen med kataloget. Og E-Komplet sikrer dermed, at du får de aftalte rabatter. Læs om E-Komplets fakturakontrol.

E-komplet er ikke et prissammenlignings produkt

Med E-Komplet får du mulighed for at slå enkelte varer op, hvor du kan se dine aftalte nettopriser, som du har med din grossist.

“Vi arbejder med mere end 400.000 varenumre, som alle er omfattet af systemet. Så uanset hvilken varer, jeg står og mangler, kan jeg altid finde frem til en grossist, der forhandler den”

Palle Larsen, Ib Andersen VVS