Grossistkatalog - bedre overblik over varepriser

Med E-Komplet kan du få indlæst varekataloger fra de grossister, du handler med, så du nemt kan finde den vare, du har brug for.

Et samlet overblik over alle varer

Du kender det sikkert godt! Du sidder ved PC’en og bruger kostbar tid på at slå priser op fra forskellige grossister. E-Komplet kan ikke lave en prissammenligning for dig, men hjælper dig derimod med overblikket.

Systemets digitale grossistvarekatalog samler priser på varer fra dine grossister, så du ikke skal bruge tid på at rode rundt med papirer eller manuelt tjekke hver grossist.

Du kan se en liste over de grossister, der automatisk opdaterer priser på E-Komplet her

"Køb hos grossisterne registreres direkte på de enkelte arbejdskort, så det ikke længere er et puslespil at matche varekøb med de udførte opgaver"

Se hvordan Brørup VVS sparer tid i hverdagen med E-Komplet.

Registrer køb direkte på sagen

Når du har handlet ved grossisten og efterfølgende modtager en købsfaktura på dit varekøb, bliver varerne med E-Komplet automatisk registreret inde på den pågældende sag. 

  • Samlet overblik over alle varer og priser
  • Køb registreres direkte på sagen
  • Slå op i varekatalog og påfør vare til sag
  • Fakturakontrol

"Vi arbejder med over 400.000 varenumre, der alle er med i systemet. Så uanset hvilken vare jeg mangler, kan jeg altid finde en grossist, der forhandler den"

Vær sikker på at få dine rabatter

Hvis dine grossister kan levere en prisfil med dine rabataftaler, sørger E-Komplet for, at den bliver indlæst sammen med varekataloget. Med fakturakontrol indbygget i systemet, kan du derudover altid være sikker på, at du får de aftalte rabatter. 

Læs mere om, hvordan fakturakontrol fungerer her.

Vil du vide mere? Se denne korte video om grossistvarekataloger.

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Ib Andersen VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Har du overblik over dine grossistaftaler?

Med E-Komplet kan du slå varer op, og se dine aftalte priser på produktet. På den måde kan du nemt finde, hvor du får den bedste pris på varen. Vil du høre mere om, hvordan du kan få indlæst dine grossistvarekataloger?