Spar tid, og skift til arbejdskort på mobilen

E-Komplets mobile arbejdskort skaber overblik og gør det nemmere for den enkelte montør at overholde sine deadlines. Slip for timesedler og alt det andet papirnusseri, der ender med at ligge og rode i varevognen.

Fordele med et mobilt arbejdskort

  • Du behøver ikke længere bekymre dig om, at du ikke kan læse dine medarbejderes kragetæer

  • Medarbejderne kan nemmere registrerer de varer de har brugt

  • Giver medarbejderne bedre overblik og går det nemmere for dem at overholde deadlines

  • Slip af med det manuelle papirarbejde og spar tid

Det fungerer bare, og så har vi fået en langt smartere sagsstyring. Før lavede vi et arbejdskort på hver opgave. Nu er det hele blevet 100 % digitalt”

Henrik Hansen, Byens Blik og VVS forretning ApS

Spar tid med digital timeregistrering

Vi har alle prøvet at bøvle rundt med de gammeldags papir-arbejdssedler, der blev krøllede og fik kaffepletter – eller blev væk. Med E-Komplets timeregistrering er arbejdssedlerne rykket ind på mobiltelefonen, så medarbejderne kan registrere tidsforbrug på stedet – og på den rette sag. Så glemmer de det heller ikke, inden de kommer ud i bilen og får det skrevet ned…

Ikke bare svendene slipper for bøvl med arbejdssedlerne: På kontoret slipper man også for at skulle skrive alt ind bagefter – og for at skulle arkivere arbejdssedler i mapper. Du sparer i snit 22 minutter pr arbejdsseddel på elektronisk timeregistrering.

Beregn hvor meget I kan spare
CELF først med digital kopi af virkeligheden

E-komplet har hjulpet os med at styre både entreprisesag og spjældsag på daglig basis, dvs. vi kan hverdag følge med i sagerne på både PC, iPad/Tablet og mobiltelefonen”

Karsten Engholm, City Elektrikeren A/S

timeregistrering med digitalt arbejdskort

Let at bruge for alle

Med arbejdskortene liggende i systemet er det nemt at planlægge arbejdsdagen – læs mere om planlægningsmodulet her.  Planlægger du arbejdsdagen for dine medarbejdere, får de adgang til en agenda og kan simpelthen gå ud fra den.

Overblik over igangværende opgaver

Systemet giver montørerne et lynhurtigt overblik over den aktuelle opgave. Arbejdskortet viser alle igangværende opgaver med alle relevante oplysninger– også den aftalte deadline for hver enkelt opgave. Også vareforbruget er der styr på – man kan både se en liste over indkøbte varer til sagen og tilføje varer fra bilen eller lageret. Det kræver bare, at man scanner dem ind på sagen, når man tager dem på hylden. Der er også let adgang til de varekataloger, der allerede ligger på E-Komplet, og alt sammen fungerer ude på arbejdsstedet.

Opret sagerne på farten

Med arbejdskort på mobilen er det hurtigt og nemt oprette en sag via mobiltelefonen, mens du er hos kunden, og du kan også eksempelvis oprette debitorer.

Når opgaven er løst, markeres den ganske enkelt som afsluttet, så ligger opgaven straks klar til fakturering.

Det betyder, at du slipper for at skulle indtaste alle materialer og timer igen. Det gør medarbejderne nemlig, så snart de er færdige med opgaven – og du kan naturligvis se det på din skærm i samme øjeblik, de gør det.

Læs eller hør hvad andre virksomheder fortæller om E-Komplet