Timeregistrering der gør hverdagen lettere

E-Komplets app til timeregistrering gør det nemt for håndværkere at registrere timer, mens de er på farten.

Håndværkerens digitale arbejdsseddel

Kender du det? Det er fredag, og ugens arbejdssedler skal afleveres på kontoret, inden du kan gå på weekend – men hvor var det nu, du var henne tirsdag, og hvor mange timer tog det at installere det blandingsbatteri i mandags?

Med E-Komplets timeregistrerings-app er arbejdskortet rykket ind på mobilen, så du altid har det lige ved hånden. Så snart du har registreret dit forbrug, ligger det automatisk gemt på sagen – og så sparer du køreturen til kontoret!

Timeregistrering

Registrer timer

Når du har færdiggjort dagens opgaver, kan du nemt registrere timer for det udførte arbejde i din app. Du kan også til enhver tid følge med i, hvor mange timer du har registreret og på hvilke sager.

Materialeforbrug

Tilføj materialer

Krævede opgaven brug af materialer? I app'en kan du nemt tilføje materialeforbrug til dine sager med et par enkelte klik.

Kvalitetssikring

Lav kvalitetssikring

Er der brandtætnet ved gennemføring? Er installationen isolationsprøvet? Med E-Komplet er det både nemt og hurtigt at udføre kvalitetssikring på dine opgaver.

Planlægning

Tilføj aftaler

Du er ude hos en kunde, der spørger om du kan kigge forbi igen i morgen - men har du tid? Med E-Komplet kan du nemt oprette nye aftaler samt se dine planlagte aftaler.

Bedre overblik i hverdagen

Du har sikkert prøvet det! Du er ude hos en kunde, som spørger om du har tid til at kigge forbi igen i morgen. Men hvordan ser din dag egentlig ud i morgen? Har du i forvejen nogle aftaler liggende?

  • Se kommende opgaver
  • Få overblik over udførte opgaver
  • Hold øje med deadlines
  • Tilføj nye aftaler

"Grunden til at vi valgte E-Komplet, var at både montørdelen og økonomidelen var inde i samme program - det snakkede let sammen"

Smartere sagsstyring

Med E-Komplet ligger arbejdskortet som en app på din mobil og tablet. Det betyder, at du altid har mulighed for at se dine igangværende sager og alle de tilhørende informationer om opgaven.  

Når en opgave er løst, markeres sagen som afsluttet, hvorefter den straks ligger klar til fakturering. E-Komplet samler automatisk alle arbejdssedler på sagen og sikrer derved, at dine fakturaer altid har påført alle timer og materialer.

Se hvordan digital timeregistering dagligt sparer Gislinge Mureren for tid.

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Vestkystens VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Vil du have smartere sagsstyring?

Med E-Komplet er det slut med at lave arbejdskort for hver sag. Vi har gjort arbejdssedlerne 100 % digitale, så din hverdag kan blive lidt nemmere. Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din sagsstyring?