Digital tilbudsstyring til håndværkerbranchen

Med E-Komplet har du altid det fulde overblik over dine tilbud, så du uden problemer kan følge med i, hvordan det går med dem.

Hold styr på dine tilbud

Når du udregner et tilbud, er det uden tvivl rart at have alle relevante informationer samlet lige ved hånden – det gør E-Komplet for dig. 

Med tilbudsstyringsværktøjet kan du med kun få klik oprette og redigere et tilbud i systemet. Så snart du vinder et tilbud, konverterer du det blot til en entreprise.   

  • Tilføj budgetter, prisaftaler og kalkulationer
  • Kopier tilbud og bevar tilbudsnummer

"Du kan styre selv de største sager uden problemer, fordi systemet selv samler alle informationer - det giver en gennemsigtighed, der giver overblik"

Se hvordan Hermansen VVS har fået frigivet ressourcer med E-Komplet.

Overblik over ordreporteføljen

Hvordan gik det med dit tilbud – fik du ordren? Med E-Komplet får du et samlet overblik over hele din ordreportefølje. Det gælder både for de igangværende,  afsluttede og tabte tilbud. 

I systemet kan du nemt trække statistik på afgivne, vundne og tabte tilbud. På den måde har du mulighed for at danne dig et overblik over, hvordan dine tilbud klarer sig.

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Brica Sikring A/S siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Fik du opgaven?

E-Komplet giver dig overblik over din samlede ordreportefølje, og du får derudover et vigtigt indblik i, hvordan det går med de tilbud, din virksomhed sender ud. Kunne du tænke dig at lære mere om, hvordan du kan få styr på dine tilbud?