Digital tilbudsstyring til håndværkere

Med E-Komplet har du altid det fulde overblik over dine tilbud, så du uden problemer kan følge med i, hvordan det går med dem.

Hold styr på dine tilbud

Når du udregner et tilbud, er det uden tvivl rart at have alle relevante informationer samlet lige ved hånden – det gør E-Komplet for dig. 

Med tilbudsstyringsværktøjet kan du med kun få klik oprette og redigere et tilbud i systemet. Så snart du vinder et tilbud, konverterer du det blot til en entreprise.   

E-Komplets tilbudsstyring

"Du kan styre selv de største sager uden problemer, fordi systemet selv samler alle informationer - det giver en gennemsigtighed, der giver overblik"

Se hvordan Hermansen VVS har fået frigivet ressourcer med E-Komplet.

Overblik over ordreporteføljen

Hvordan gik det med dit tilbud – fik du ordren? Med E-Komplet får du et samlet overblik over hele din ordreportefølje. Det gælder både for de igangværende,  afsluttede og tabte tilbud. 

I systemet kan du nemt trække statistik på afgivne, vundne og tabte tilbud. På den måde har du mulighed for at danne dig et overblik over, hvordan dine tilbud klarer sig.

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Brica Sikring A/S siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen bil og kontor

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Fik du opgaven?

E-Komplet giver dig overblik over din samlede ordreportefølje, og giver et vigtigt indblik i, hvordan det går med de tilbud, din virksomhed sender ud. Kunne du tænke dig at lære mere om tilbudsstyring med E-Komplet?