Hvad siger vores kunder om E-Komplet?

Læs eller se, hvad brugere af E-Komplet har fået ud af at skifte til en IT-løsning designet specifikt til håndværkerbranchen.

Vejby Olesen bil og kontor
Malere

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Læs mere »
Vestkystens VVS kontor og bil
Bogholder

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Læs mere »
Værktøj hos Brørup VVS
Bogholder

Brørup VVS

Med E-Komplet bruger Brørup VVS i dag meget mindre tid på bogholderi, faktisk, så tager det maksimalt en time at lave løn!

Læs mere »
Tømrerarbejde
Tømrer

Vinzent

500.000 kr. Så meget regner håndværkervirksomheden Vinzent med at spare i løbet af 2018 som en direkte følge af firmaets skift til E-Komplets samlede løsning for et år siden.

Læs mere »
Elektriker bruger E-Komplet app
Bogholder

2M El-installation

Mange bliver bekymrede, når de skal udføre deres job på en anden måde end hidtil, ikke mindst, når det drejer sig om it-systemer. Men der er ingen grund til nervøsitet, har de erfaret hos 2M El-installation.

Læs mere »
Anker & Nyggard biler og kontor
Sikring

Anker og Nygaard

Hos brandrådgivningsvirksomheden Anker & Nygaard er det slut med tidsrøvende arbejdsprocesser på kontoret. Virksomheden har implementeret E-Komplets IT-løsning, der har automatiseret og forenklet en stor del af de daglige arbejdsprocesser i administrationen.

Læs mere »
Sv. Aa. Nielsen arbejder på computer
Elektriker

Sv. Aa. Nielsen

Hos el-installatør Sv. Aa. Nielsen A/S har man fået et fantastisk overblik over forretningen, frigjort værdifuld tid og sikret et flow i økonomien – alt sammen ved at implementere E-Komplet. 

Læs mere »
Tømrer arbejder på sit værkstøj
Bogholder

Houg Tømrer- og snedkerfirma

Det er ikke altid nemt at skifte fra ét IT-system til et andet, og ofte er der bekymringer forbundet med sådanne ændringer. Derfor skulle der også et længere tilløb til, inden Houg Tømrer- og snedkerfirma tog springet og skiftede IT-løsning – et spring de dog ikke fortryder!

Læs mere »
Elev på CELF bruger E-Komplet
Skoler

CELF

Den anerkendte erhvervsskole CELF har taget en ny it-løsning i brug, der skal forberede de studerende på den faglige virkelighed, de efter endt uddannelse møder rundt om på arbejdspladserne.

Læs mere »
Håndværker og arbejdstegning
Bogholder

Artusbyg

Efter byggevirksomheden Artusbyg A/S skiftede deres gamle regnskabsprogram ud med en samlet IT-løsning fra E-Komplet, har de ikke blot sparet tid på tastearbejde, men har dertil også fået meget mere overblik over deres projektstyring.

Læs mere »
Poul Larsen VVS bil og kontor
Bogholder

Poul Larsen A/S

Poul Larsen A/S’ ERP-system var forældet og blev ikke længere opdateret. Derfor gik de forsigtigt på jagt efter en ny løsning. Valget faldt på E-Komplet og selvom, at der var nerver på ved opstart blev disse hurtigt erstattet med glæde over den nye løsning.

Læs mere »
DPU entreprise bil
Tømrer

DPU Entreprise

De havde egentlig skrevet under på en anden løsning, men da de blev præsenteret for E-Komplet, ændrede de mening – og det er de glade for!

Læs mere »
Hassing Huset direktør
Tømrer

Hassing-Huset

Tømrer- og snedkerfirmaet Hassing-Huset i Hurup Thy skiftede til E-Komplet. Mester, bogholder og svende er alle glade for, at systemet er så nemt og overskueligt.

Læs mere »
Medarbejder hos Ib Asferg
Tømrer

Ib Asferg

Før E-Komplet, fyldte arkivering rigtig meget. Der brugte vi 16 arbejdsgange på et bilag til en regning. Nu bruger vi 2-3, når vi bruger E-Komplet

Læs mere »
Svends VVS kontor og biler
VVS

Svends VVS

Hos Svends VVS i Vinderup har man med E-Komplet sparet både penge og tid og er sluppet af med “bøvlet” – som bonus har både svende og mester fået større overblik i deres hverdag.

Læs mere »
V. Jørgensen medarbejdere
VVS

V. Jørgensen

VVS-virksomheden V. Jørgensen A/S i Næstved skiftede hele virksomhedens IT-system til E-Komplet på én weekend. Siden har både svende og mestre arbejdet med den nye løsning til stor glæde.

Læs mere »
Gislinge Mureren direktør taler i mobil
Murer

Gislinge mureren

Gislinge Mureren har med E-Komplet fået bedre styr på time- og materialeregistrering og fakturering. Det har resulteret i, at man i virksomheden nu bruger én dag mindre om ugen på administrative opgaver.

Læs me