Hvad siger vores kunder om E-Komplet?

Læs eller se, hvad brugere af E-Komplet har fået ud af at skifte til en IT-løsning designet specifikt til håndværkerbranchen.

Malere

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Læs mere »
Bogholder

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Læs mere »
Bogholder

Brørup VVS

Med E-Komplet bruger Brørup VVS i dag meget mindre tid på bogholderi, faktisk, så tager det maksimalt en time at lave løn!

Læs mere »
Tømrer

Vinzent

500.000 kr. Så meget regner håndværkervirksomheden Vinzent med at spare i løbet af 2018 som en direkte følge af firmaets skift til E-Komplets samlede løsning for et år siden.

Læs mere »
Bogholder

2M El-installation

Mange bliver bekymrede, når de skal udføre deres job på en anden måde end hidtil, ikke mindst, når det drejer sig om it-systemer. Men der er ingen grund til nervøsitet, har de erfaret hos 2M El-installation.

Læs mere »
Andre

Anker og Nygaard

Hos brandrådgivningsvirksomheden Anker & Nygaard er det slut med tidsrøvende arbejdsprocesser på kontoret. Virksomheden har implementeret E-Komplets IT-løsning, der har automatiseret og forenklet en stor del af de daglige arbejdsprocesser i administrationen.

Læs mere »
Elektriker

Sv. Aa. Nielsen

Hos el-installatør Sv. Aa. Nielsen A/S har man fået et fantastisk overblik over forretningen, frigjort værdifuld tid og sikret et flow i økonomien – alt sammen ved at implementere E-Komplet. 

Læs mere »
Bogholder

Houg Tømrer- og snedkerfirma

Det er ikke altid nemt at skifte fra ét IT-system til et andet, og ofte er der bekymringer forbundet med sådanne ændringer. Derfor skulle der også et længere tilløb til, inden Houg Tømrer- og snedkerfirma tog springet og skiftede IT-løsning – et spring de dog ikke fortryder!

Læs mere »
Skoler

CELF

Den anerkendte erhvervsskole CELF har taget en ny it-løsning i brug, der skal forberede de studerende på den faglige virkelighed, de efter endt uddannelse møder rundt om på arbejdspladserne.

Læs mere »
Bogholder

Artusbyg

Efter byggevirksomheden Artusbyg A/S skiftede deres gamle regnskabsprogram ud med en samlet IT-løsning fra E-Komplet, har de ikke blot sparet tid på tastearbejde, men har dertil også fået meget mere overblik over deres projektstyring.

Læs mere »
Bogholder

Poul Larsen A/S

Poul Larsen A/S’ ERP-system var forældet og blev ikke længere opdateret. Derfor gik de forsigtigt på jagt efter en ny løsning. Valget faldt på E-Komplet og selvom, at der var nerver på ved opstart blev disse hurtigt erstattet med glæde over den nye løsning.

Læs mere »
Tømrer

DPU Entreprise

De havde egentlig skrevet under på en anden løsning, men da de blev præsenteret for E-Komplet, ændrede de mening – og det er de glade for!

Læs mere »
Tømrer

Hassing-Huset

Tømrer- og snedkerfirmaet Hassing-Huset i Hurup Thy skiftede til E-Komplet. Mester, bogholder og svende er alle glade for, at systemet er så nemt og overskueligt.

Læs mere »
Tømrer

Ib Asferg

Før E-Komplet, fyldte arkivering rigtig meget. Der brugte vi 16 arbejdsgange på et bilag til en regning. Nu bruger vi 2-3, når vi bruger E-Komplet

Læs mere »
VVS

Svends VVS

Svends VVS, har sparet både penge og tid, siden virksomheden fik E-Komplet – og som bonus har både svende og mester fået større overblik

Læs mere »
VVS

V. Jørgensen

Når en svend har tastet en vare ind på en igangværende sag, kan jeg med det samme se det inde på kontoret, og fakturaer køres automatisk ind.

Læs mere »
Elektriker

Vietz El-installation

Da Vietz El-installation A/S i Hasle valgte at udskifte deres gamle IT-system med E-Komplet, fik de hurtigt øjnene op for de opgaver, der ikke gav overskud – og det gav pote på bundlinjen.

Læs mere »
Bogholder

CR Construction

E-komplet har hjulpet os rigtig meget til at få bedre overblik omkring vores entrepriser. Og en ting er at vi har sparet nogle penge, fordi vi for eksempel ikke skal printe fakturaer ud længere.

Læs mere »
Bogholder

Make:net

“Vi er rigtig lykkelige over, at vi har E-Komplet. Det reddede bogstavelig talt virksomheden i juni”

Læs mere »

Vil du have bedre overblik i hverdagen?

Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, står vi klar til at hjælpe dig til en lettere hverdag. Har du lyst til at høre mere om, hvordan E-Komplet kan gøre din hverdag nemmere?