Fakturakontrol - får du dine aftalte rabatter?

E-Komplet kontrollerer, at de priser og rabatter du har aftalt med grossisten, altid er korrekte, og markerer alle afvigelser i en rapport til dig.

Automatisk kontrol af købsfakturaer

Med E-Komplet behøver du ikke bruge tid på at gennemgå dine købsfakturaer fra grossisten.

Du lægger blot dine prisaftaler ind på sagen, og så kan systemet sammenligne den aftalte bruttopris med den faktiske bruttopris og den aftalte rabat med den faktiske rabat. Du kan altså se, hvad den aftalte pris er i forhold til, hvad du rent faktisk har givet for varen. 

  • Sammenligning af aftalte og faktiske priser
  • Kontrol af spjældsager og større entrepriser
  • Frigørelse af tid i administrationen

"Systemet kan selv tjekke, om vi har fået den bedste pris på materialerne. Jeg trækker bare en rapport, hvor alle afvigelser er markeret"

Vil du vide mere? Se denne korte video om fakturakontrol.

Spar tid med digital fakturakontrol

E-Komplet har digitaliseret fakturahåndteringsprocessen, så du, med ro i maven, kan bruge din tid på andre opgaver. En automatiseret fakturakontrol er med til at frigøre ressourcer i administrationen, som ikke længere skal bruge tid på at gennemgå købsfakturaer for fejl.

Hvis systemet opdager en fejl i en købsfaktura, vil det fremgå tydeligt. Det eneste du skal foretage dig, hvis du får en melding om fejl, er at kontakte grossisten for at få de aftalte rabatter. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad P. Hermansen VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Modtager du fakturaer med fejl?

E-Komplet holder automatisk øje med dine pris- og rabataftaler, så du ikke skal bruge tid på at gennemgå alle dine købsfakturaer manuelt. Har du lyst til at få mere information om, hvordan vi kan spare dig for tid og penge?