Mere tid, bedre cash flow og mindre besvær

Case: Sv. Aa. Nielsen A/S

Hos el-installatør Sv. Aa. Nielsen A/S har man fået et fantastisk overblik over forretningen, fået frigjort værdifuld tid og sikret et flow i økonomien – alt sammen ved at implementere E-Komplet. 

Tjente sig selv hjem på 3 måneder

Før Sv. Aa. Nielsen A/S implementerede E-Komplet gik en stor del af tiden på kontoret med papirarbejde. Dette betød ekstra udgifter til bogføring og administrativt arbejde, og oveni i det, anvendte man et gammelt økonomisystem, der ikke kunne integreres med deres andre systemer. Derfor valgte man at kigge efter et nyt, samlet IT-system.

Valget faldt på E-Komplet på grund af systemets brugervenlighed og stærke kundesupport. Allerede fra første dag med systemet oplevede indehaver Martin Slot og hans medarbejdere en ganske markant lettelse i arbejdsbyrden. Med Sv. Aa. Nielsens tidligere IT-system og manuelle arbejdsprocesser krævede fakturering og godkendelse af timer og varer en del arbejdstimer. Med E-Komplet tager fakturering nu meget mindre tid, og Martin har dertil uddelegeret godkendelse af forbrug til overmontørerne, der let klarer opgaven. 

“Systemet har tjent sig selv hjem på kun tre måneder, efter vi implementerede det. Vi har nu mindre behov for at betale for ekstern hjælp til administrativt arbejde. Alt i alt, skaber E-Komplets løsning et fantastisk overblik over forretningen, sikrer et flow i økonomisystemet og frigør værdifuld tid“.

Fik en aha-oplevelse

Den første gang, at Martin Slot og hans medarbejdere for alvor fik øjnene op for E-Komplets effektivitet og mulighed for store tidsbesparelser, var de første par arbejdsdage efter 3 ugers sommerferie. Tidligere tog det et par uger at få styr på papirbunkerne med fakturaer og bilag, der havde hobet sig op under ferien, men med E-Komplet fik medarbejderne sig alle en aha-oplevelse – nu tog det kun 3 dage!  

“Der er mange gevinster ved at gå online og få et samlet styringssytem. Man skal naturligvis finde en løsning, der passer til ens virksomhed, men jeg kan kun anbefale en løsning som E-Komplet, hvor ordre- og økonomidel er samlet i ét brugervenligt system”.

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

Sv. Aa. Nielsen A/S

Autoriseret el-installatør Sv. Aa. Nielsen A/S tilbyder løsninger, der skaber komfort i dagligdagen – fra automatisk lystænding til opsætning af trådløst internet.

Virksomheden har afdelinger i både Slagelse og Hvidovre og tæller i dag næsten 30 medarbejdere.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Elektriker bruger E-Komplet app

2M El-installation

Mange bliver bekymrede, når de skal udføre deres job på en anden måde end hidtil, ikke mindst, når det drejer sig om it-systemer. Men der er ingen grund til nervøsitet, har de erfaret hos 2M El-installation.

Anker & Nyggard biler og kontor

Anker og Nygaard

Hos brandrådgivningsvirksomheden Anker & Nygaard er det slut med tidsrøvende arbejdsprocesser på kontoret. Virksomheden har implementeret E-Komplets IT-løsning, der har automatiseret og forenklet en stor del af de daglige arbejdsprocesser i administrationen.

Poul Larsen VVS bil og kontor

Poul Larsen A/S

Poul Larsen A/S’ ERP-system var forældet og blev ikke længere opdateret. Derfor gik de forsigtigt på jagt efter en ny løsning. Valget faldt på E-Komplet og selvom, at der var nerver på ved opstart blev disse hurtigt erstattet med glæde over den nye løsning.

Farvel til papirbunkerne

Fakturering og godkendelse af timer og varer kan godt kræve en del arbejdstimer. Med E-Komplet er det dog slut med de manuelle indtastninger af bilag og timesedler!