Project Description

E-Komplet timeregistrering

Sv. Aa. Nielsen sparer tid, penge og besvær med nyt IT-system

Sv. Aa. Nielsen har fået et fantastisk overblik over deres forretning, fået sikret et flow i økonomisystemet og frigjort værdifuld tid.

“Det har tjent sig hjem på kun tre måneder, efter vi fik systemet implementeret, fordi vi nu har mindre behov for at betale for ekstern hjælp til administrativt arbejde” – Martin Sloth, Sv. Aa. Nielsen.

Et IT-system skræddersyet til byggebranchen

Den autoriserede el-installatør Sv. Aa. Nielsen har på få måneder sparet meget papirarbejde og mange penge ved at implementere en IT-løsning udviklet af E-Komplet, der leverer skræddersyede IT-systemer til byggebranchen. De har listet følgende punkter, som særligt er kommet dem til gode i hverdagen:

  • Skræddersyet IT-system til byggebranchen
  • God kundesupport og høj brugervenlighed
  • Hurtigt og overskueligt overblik på E-Komplets dashboard
  • Giver overblik over hele forretningen
  • Et system der tjener sig hjem

Sparer mange dages arbejde

Før Sv. Aa. Nielsen fik E-Komplet, brugte de meget tid på papirarbejde, og de havde ekstra udgifter til bogføring og administrativt arbejde, fordi deres økonomistyringssystem var forældet og ikke kunne kobles sammen med deres ordresystem.

De begyndte derfor at kigge efter et nyt IT-system til virksomheden, og valget faldt på E-Komplets løsning. Det gjorde det, fordi E-komplet havde den bedste kundesupport, og systemet den højeste brugervenlighed. Allerede fra første dag den nye IT-løsning blev implementeret, der har den lettet arbejdsdagen for Martin Slot og hans medarbejdere ganske markant.

E-Komplets system gør arbejdet mere overskueligt, fordi der er en forside, hvor man får et samlet overblik. Her kan man se blandt andet se sager, som er klar til fakturering og indkommende fakturer eller timer, som mangler godkendelse, fortæller Martin.

Sv. Aa. Nielsen får også en notifikation på dashboardet om relevante sager. Det kunne f.eks. være, når det er tid til at sende rykkere. Det foregår alt sammen mere eller mindre automatisk, og derfor hjælper systemet dem med at få et hurtigt overblik og få løst vores opgaver mere effektivt.

En aha-oplevelse efter ferien

Første gang direktøren og medarbejdere på Sv. Aa. Nielsen for alvor fik syn for systemets effektivitet var, da de mødte op på første arbejdsdag efter sommerferien. De fik en sand aha-oplevelse, da de kom tilbage fra tre ugers sommerferie. Tidligere brugte de flere uger på at få ryddet op i alle papirbunkerne med fakturaer og andet, der havde hobet sig op. Med E-Komplets løsning fik de ordnet alle fakturaer og fik ryddet papirbunken på kun tre dage.

Udover arbejdet med at godkende fakturaer brugte Martin Slot tidligere også meget tid på at godkende timer og varer. Disse opgaver er med det nye system nu uddelegeret til overmontørerne, der let kan klare det selv.

Der er mange gevinster ved at gå online og få et samlet styringssystem. Man skal naturligvis finde en løsning, der passer til sin virksomhed, men jeg kan kun anbefale en løsning som E-komplets, hvor ordredelen og økonomidelen er samlet i ét brugervenligt system, lyder det fra Martin.

“Alt i alt skaber E-komplets løsning et fantastisk overblik over forretningen, sikrer et flow i økonomisystemet og frigør værdifuld tid. Desuden har det tjent sig hjem på kun tre måneder, efter vi fik systemet implementeret, fordi vi nu har mindre behov for at betale for ekstern hjælp til administrativt arbejde.” – Martin Sloth, Sv. Aa. Nielsen.

Sv. Aa. Nielsens favoritter ved E-Komplet

Relaterede projekter