Fra skepsis til glæde

Case: Poul Larsen A/S

Poul Larsen A/S’ ERP-system var forældet og blev ikke længere opdateret. Derfor gik de forsigtigt på jagt efter en ny løsning. Valget faldt på E-Komplet og selvom, at der var nerver på ved opstart blev disse hurtigt erstattet med glæde over den nye løsning.

E-Komplets app på mobilskærm

En let overgang

Hos installationsvirksomheden Poul Larsen A/S, der ligger i Fjenneslev, var man skeptiske, da de skulle skifte ERP-system. Virksomheden havde sat sig grundigt ind i markedet og de forskellige løsninger, og da de valgte en løsning var der stadig bekymringer om, hvad der kunne gå galt ved opstart og overgang fra ét system til et andet. Overgangen fra det gamle system til E-Komplet gik dog meget nemmere, end de havde forventet.

“Implementeringen af E-Komplet gik virkelig over al forventning. De havde godt nok lovet en både nem og smidig overgang, men jeg var ærlig talt temmelig skeptisk. Det viste sig at være helt unødvendigt, for omstillingen var ret problemfri”.

Lene Adler, der er bogholder i virksomheden, er ikke bange for at fortælle om, hvordan alle hendes bange anelser blev gjort til skamme, da det gamle system blev udskiftet med E-Komplet.

“Vi havde tekniker på én dag til den generelle opsætning, og så havde vi en dags oplæring på kontoret. Montørerne fik en times oplæring og d. 1. januar 2017 var vi i gang. Der var virkelig meget få startvanskeligheder, og systemet blev godt modtaget af vores montører. Så E-Komplet har i høj grad indfriet forventningerne”.

Mange krav til ny leverandør

Poul Larsen A/S benyttede et aldrende ERP-system, der ikke længere blev opdateret, så virksomheden var derfor nødt til at lede efter et nyt system. Derfor valgte de at hyre konsulentvirksomheden BASIT, der fandt frem til forskellige løsninger – heriblandt E-Komplet.

“Vi havde opstillet en lang række krav, og vi var på forhånd klar over, at ingen ville kunne opfylde alle kravene. Men E-Komplet var den løsning, der levede op til flest af vores ønsker. Noget af det, der vejede tungest var, at E-Komplet har sagsstyring, timeregistrering og finans i én og samme løsning. Vi holdt et møde med dem og fik den opfattelse, at firmaet generelt var gode til at lytte til deres kunders ønsker og behov”.

På trods af en god dialog med E-Komplet lurede skepsissen alligevel i de kritiske dage, da det blev tid til at overgå til det nye system. Efter én dag med E-Komplets tekniker var skepsissen dog væk og Poul Larsen A/S var godt i gang med deres nye system. 

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

Trækker på kollegernes erfaring

Sammen med overgangen til E-Komplet er Poul Larsen A/S også kommet med i en ERFA-gruppe for E-Komplet-brugere i Region Vestsjælland. ERFA-gruppen består af 10 virksomheder, der udveksler erfaringer, tips og tricks med hinanden. På den måde kan f.eks. bogholderne ringe til hinanden og hjælpe hinanden med små spørgsmål, som de ikke ringer til supporten med.

Udover support fra branche-kolleger sætter Poul Larsen A/S stor pris på E-Komplets support og åbne dialog om nyudvikling af systemet. 

“Supporten er fin, og de vender hurtigt tilbage med en løsning, hvis vi har et problem. Så de havde ikke oversolgt løsningen. Alt det de lovede holder. Selv de løsninger, de endnu ikke kan levere, er det åbne om. Er der noget, vi eller andre kunder ønsker, vil de gerne udvikle det. Den form for åbenhed og dialog sætter vi stor pris på”.

Mød vores supportere her.

Poul Larsen A/S

El- og VVS-virksomheden Poul Larsen A/S har mere end 70 års erfaring med alle former for el- og VVS-opgaver. 

Firmaet leverer løsninger inden for el, IT, energioptimering, sikring, VVS, klima og ventilation og beskæftiger mere end 30 medarbejdere.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Værktøj hos Brørup VVS

Brørup VVS

Med E-Komplet bruger Brørup VVS i dag meget mindre tid på bogholderi, faktisk, så tager det maksimalt en time at lave løn!

Elektriker bruger E-Komplet app

2M El-installation

Mange bliver bekymrede, når de skal udføre deres job på en anden måde end hidtil, ikke mindst, når det drejer sig om it-systemer. Men der er ingen grund til nervøsitet, har de erfaret hos 2M El-installation.

En nem overgang for alle

Det kan være stressende at skifte fra ét IT-system til et andet. E-Komplet er brugervenligt og har (hvis vi selv skal sige det) branchens bedste support, der hjælper dig nemt og trygt i gang.