Projekbeskrivelse

Minimer papirarbejdet og få mere overblik

Poul Larsen El & VVS-installatør ville gerne minimere deres papirarbejde – det har de nu gjort.

Er du også træt af papirarbejdet?

KONTAKT OS

“Det er virkelig en løsning, der er stærk på sagsstyring, og montørerne er meget glade for det, fordi time- og vareregistrering er nemt og overskueligt. Vi bruger alle funktionerne i E-Komplet, fordi vi har et ønske om at minimere papirarbejde”

Bogholder Lene Adler, El- og VVS-firmaet A/S Poul Larsen

Overraskende smidig overgang til E-Komplet

Hos A/S Poul Larsen El & VVS-installatør i Fjenneslev var man skeptiske, da virksomheden skulle skifte ERP-system. Men overgangen til E-Komplet gik langt nemmere end forventet.

Implementeringen af E-Komplet gik virkelig over al forventning. De havde godt nok lovet en både nem og smidig overgang – men jeg var ærlig talt temmelig skeptisk. Det viste sig at være helt unødvendigt, for omstillingen var ret problemfri. Vi havde tekniker på en dag til den generelle opsætning, og så havde vi en dags oplæring på kontoret, montørerne fik en times oplæring – og 1. januar 2017 var vi i gang. Der var virkelig meget få startvanskeligheder – og systemet blev godt modtaget af vore montører. Så E-Komplet har i høj grad indfriet forventningerne.

Bogholder Lene Adler, El- og VVS-firmaet A/S Poul Larsen

Lene Adler er ikke bange for at fortælle om, hvordan alle hendes bange anelser blev gjort til skamme, da virksomheden skiftede administrationsløsning. For selv om virksomheden havde gjort et stort forarbejde, inden den nye leverandør blev valgt, var der så meget, der kunne gå galt…

erp system overgang til e-komplet

Mange krav til ny leverandør

Favoritter der også kan blive dine

  • Hurtig implementering
  • Sagsstyring, timeregistrering og finansregnskab i én og samme løsning
  • God support
  • De er åbne overfor kunde ønsker
  • Time- og vareregistrering er nemt og overskueligt

Poul Larsen benyttede et aldrende ERP-system, der ikke længere blev opdateret, så man var nødt til at skulle skifte system. Derfor hyrede virksomheden
et konsulentfirma, BASIT, der fandt frem til forskellige løsninger – deriblandt E-Komplet.

Vi havde opstillet en lang række krav – og vi var på forhånd klar over, at ingen ville kunne opfylde alle kravene. Men E-Komplet var den løsning, der levede op til flest af vores ønsker. Og noget af det, der vejede rigtigt tungt, var, at E-Komplet har sagsstyring, timeregistrering og finansregnskab i én og samme løsning. Så vi holdt et møde med Michael fra E-Komplet og fik den opfattelse, at firmaet generelt var gode til at lytte til deres kunders ønsker og behov.

Bogholder Lene Adler, El- og VVS-firmaet A/S Poul Larsen

Alligevel lurede skepsissen i de kritiske dage, da A/S Poul Larsen skulle skifte system. Men da teknikeren tog hjem, var Poul Larsen i fuld gang med at bruge E-Komplet.

Trækker på kollegernes erfaringer

Supporten er fin, og de vender hurtigt tilbage med en løsning, hvis vi har et problem. Så de havde ikke oversolgt løsningen: Alt, hvad de lovede, holder. Og selv de løsninger, de endnu ikke kan levere, er de åbne om. Er der noget, vi eller andre kunder ønsker, vil de gerne udvikle det. Og den form for åbenhed og dialog sætter vi stor pris på.

Lige nu er vi kommet med i en E-Komplet erfagrupper i Region Vestsjælland, hvor vi er 10 virksomheder, der udveksler erfaringer, tips og tricks med hinanden. Det er en stor fordel at kunne ringe til en anden bogholder, hvis det bare er en lille ting – det er normalt ikke den slags spørgsmål, man ringer til supporten med.

Bogholder Lene Adler, El- og VVS-firmaet A/S Poul Larsen

Mange andre virksomheder sparer også tid