Digitalisering fjernede flaskehalse og gav mere fritid

Case: Byens Blikkenslager og VVS-forretning

For Byens Blikkenslager var stakken med bilag, der skulles tastes ind i økonomisystemet blevet en daglig hovedpine. Derfor gik virksomheden på udkig efter en løsning, der kunne digitalisere forretningen. 

Valgte en skræddersyet brancheløsning

På kontoret i Hjørring virkede den voksende stak af bilag nærmest uendelig og var efterhånden blevet så stor en hovedpine, at direktør Henrik Hansen satte jagten ind på et nyt IT-system.

“Hver fredag lå der en 5 cm. høj stak af papirer i frokoststuen, som ventede på at blive tastet manuelt ind. Vi kunne ikke komme i gang med at fakturere, før det var blevet gjort.”

Henrik gik i gang med at undersøge de forskellige IT-løsninger på markedet. Han var blevet træt af det gamle økonomisystems begrænsninger og savnede en løsning specifik til håndværksbranchen. Henrik stødte i sin research på E-Komplets samlede løsning som hans valg også endte med at falde på. 

“Det fungerer bare, og så har vi fået en langt smartere sagsstyring. Før lavede vi et arbejdskort på hver opgave. Nu er det hele blevet 100 % digitalt. Alle montører har fået en smartphone, så de nemt kan scanne materialer og afslutte opgaver i marken.”

Læs mere om E-Komplets regnskabsprogram her.

Har frigjort tid

Med Byens Blikkenslagers gamle økonomisystem måtte Henrik ofte ofre en lørdag på kontoret for at kunne få bugt med de mange bunker af bilag. Ved at digitalisere sin forretning har han nu fjernet flaskehalsen fra sig selv og kan i stedet for bruge sin tid på at løse andre opgaver. Samtidig har han også sparet udgifter til den eksterne bogholder, da alt kører mere eller mindre automatisk med faktureringen.

“Med løsningen fra E-Komplet kan vi fakturere opgaverne i samme øjeblik, som de er afsluttet. Nu er weekenderne på kontoret erstattet med mere tid med familien.”

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

Byens Blikkenslager og VVS-forretning ApS

Byens Blikkenslager og VVS-forretning ApS har til huse i Hjørring, Nordjylland.

I 2016 blev virksomheden fusioneret med Hæstrup VVS, hvor indehaver af Byens Blikkenslager Henrik Hansen indtrådte som direktør og medejer.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Værktøj hos Brørup VVS

Brørup VVS

Med E-Komplet bruger Brørup VVS i dag meget mindre tid på bogholderi, faktisk, så tager det maksimalt en time at lave løn!

Svends VVS kontor og biler

Svends VVS

Hos Svends VVS i Vinderup har man med E-Komplet sparet både penge og tid og er sluppet af med “bøvlet” – som bonus har både svende og mester fået større overblik i deres hverdag.

Sig farvel til flaskehalsene

Oplever du flaskehalse på grund af tunge arbejdsgange? Med E-Komplet bliver din forretning digitaliseret og arbejdsprocesserne bliver optimeret, så du undgå at spilde tid på flaskehalse.