En løsning, der samler alle informationer

Case: Brica Sikring A/S

Brica Sikring A/S brugte meget tid på at flytte data fra ét system til et andet, indtil de skiftede til E-Komplets samlede løsning. Nu er alle manuelle processer stort set væk, og virksomheden kan styre selv deres største sager uden problemer. 

Savnede samling på data

Brica Sikring A/S i Roskilde havde tidligere prøvet sig frem med et par forskellige IT-løsninger. Deres seneste løsning bestod af et regnskabssystem fra en stor udbyder samt en ekstern app til montørerne. Dette fungerede dog ikke optimalt, da der gik meget tid med at flytte informationer fra det ene system til det andet. Derfor gik virksomheden på udkig efter en samlet løsning, hvor valget endte med at falde på E-Komplet. 

“Med E-Komplet fik vi samlet det hele i én løsning, så det eneste, vi stadig skal foretage os manuelt, er at køre løn. Vi har haft E-Komplet i et år nu, og jeg må sige, at det fungerer rigtig godt. Du kan styre selv de største sager uden problemer, fordi systemet samler alle informationer – det giver en gennemsigtighed, der giver overblik.”

En stærk support

Virksomhedens medarbejdere tog alle godt imod det nye system. For montørerne var der i opstartsfasen lidt tilvænning, men som virksomheden selv påpeger, er det blot en naturlig del af at skifte fra ét system til et andet. Uanset hvilket IT-system man vælger, vil der opstå en række spørgsmål eller problemer, man har brug for hjælp til. Derfor var det især vigtigt for Brica Sikring A/S, at deres IT-leverandør også kunne levere en god support, der hurtigt kunne hjælpe dem videre. 

“Der er en imponerende god support hos E-Komplet. De er altid klar til at hjælpe. Med det gamle system fik man nærmest en fornemmelse af at ulejlige leverandøren, når man ringede – og så endte man jo med at bruge tid på at løse problemet selv. Hos E-Komplet er der en forståelse for vores arbejdsvilkår. Vi skal jo bruge det hver dag, så de er hurtige til at hjælpe os. Der er rigtig mange plusser ved E-Komplet.

Læs mere om vores support her.

Brica Sikring A/S

Brica Sikring A/S har til huse i Roskilde og drives af ægteparret Carsten og Britt Øvre. 

Virksomheden tilbyder tyverisikring og indbrudssikring til erhverv og installerer bl.a. sikkerhedsdøre og rullegitre til indgangspartier.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Elektriker bruger E-Komplet app

2M El-installation

Mange bliver bekymrede, når de skal udføre deres job på en anden måde end hidtil, ikke mindst, når det drejer sig om it-systemer. Men der er ingen grund til nervøsitet, har de erfaret hos 2M El-installation.

Anker & Nyggard biler og kontor

Anker og Nygaard

Hos brandrådgivningsvirksomheden Anker & Nygaard er det slut med tidsrøvende arbejdsprocesser på kontoret. Virksomheden har implementeret E-Komplets IT-løsning, der har automatiseret og forenklet en stor del af de daglige arbejdsprocesser i administrationen.

Sv. Aa. Nielsen arbejder på computer

Sv. Aa. Nielsen

Hos el-installatør Sv. Aa. Nielsen A/S har man fået et fantastisk overblik over forretningen, frigjort værdifuld tid og sikret et flow i økonomien – alt sammen ved at implementere E-Komplet. 

Saml alle informationer ét sted

Med E-Komplet får du alle informationer samlet i samme system, og du slipper derfor for at skulle flytte data fra et system til et andet. Har du lyst til at høre mere om vores løsning?