Project Description

Sparer meget tid

Med E-Komplet er det blevet meget lettere at håndtere fakturaer, og der bliver sparet rigtig meget tid. Samtidig er der blevet skabt et bedre overblik over sagsstyringen, og når en kunde for eksempel ringer med et spørgsmål til en faktura, så kan man lynhurtigt at slå svaret op på computeren, fortæller Jette Vindeløv Stengaard.

“Fakturahåndteringen er blevet lettere, og vi har fået langt bedre overblik over vores sagsstyring” – Jette Vindeløv Steengaard, Anker & Nygaard.

Besparelser og en nemmere hverdag

Anker & Nygaard er en virksomhed, der er specialiserer sig i brandrådgivning og projektering af brandalarmer. Målet for dem med at skifte til E-Komplet var at gøre hverdagen lettere og det mål, må man sige, er blevet indfriet. Tidligere blev alle fakturaer printet, lagt til betaling og bogført manuelt, inden de blev sat i mapper, og siden blev det noteret i regneark, når de var betalt. Alt dette slipper de for nu, og så er de mere end tilfredse med den service de har modtaget fra E-Komplet. Anker & Nygaard har også sparet på udgifterne til ekstern revision, efter at de har implementeret E-Komplets løsning.

Der blev lyttet til behov og ønsker

Vi oplever en stor lydhørhed over for vores behov og ønsker til nye funktioner i E-Kompletsystemet. Vi glæder os meget til, at der bliver færdigudviklet et nyt servicemodul. Vi har for eksempel nogle serviceaftaler med vores kunder, hvor vi skal lave nogle årlige servicecheck på brandalarmer, og det kunne være fint at lægge dem ind i systemet, så de ”popper op” på de rette tidspunkter, fortæller Jette.

Hun nævner også E-Komplets support som noget, hun er glad for.

Den fungerer bare så godt med hurtige svar. Det er nogle meget søde og kloge mennesker, der passer den support, så alt i alt er vi supertilfredse, fortæller hun.

Anker & Nygaards favoritter ved E-Komplet

  • Hurtig og effektiv support

  • Tidsbesparende

  • Giver overblik og er let søgbart

  • Oplever lydhørighed og venlighed hos E-Komplet

Vil du gerne høre mere?
Ring 70 70 27 86

Relaterede projekter