Tidsbesparelser gjorde hverdagen nemmere

Case: Anker & Nygaard A/S

Hos brandrådgivningsvirksomheden Anker & Nygaard er det slut med tidsrøvende arbejdsprocesser på kontoret. Virksomheden har implementeret E-Komplets IT-løsning, der har automatiseret og forenklet en stor del af de daglige arbejdsprocesser i administrationen.

Anker & Nygaards hovedkontor

Digitaliserede processerne

Anker & Nygaard A/S, der har hovedsæde i Viby Jylland, specialiserer sig i brandrådgivning og projektering af brandalarmer. Da man i virksomheden besluttede at skifte de manuelle arbejdsprocesser ud med en digital løsning fra E-Komplet var målet simpelt – at gøre hverdagen lettere gennem smartere digitale arbejdsprocesser. Det mål blev hurtigt realiseret! 

Virksomhedens gamle faktureringsproces var en af de største tidsrøvere på kontoret, og her kunne E-Komplets automatiserede arbejdsgange især mærkes på arbejdsbyrden, der blev lettet. Tidligere blev alle fakturaer printet ud, lagt til betaling og bogført manuelt, inden de blev sat i mapper og efterfølgende noteret i et excel-ark. Den proces er dog længe slut, og hos virksomheden er man mere end tilfreds med resultatet af at vælge en digital løsning. 

“Fakturahåndteringen er blevet lettere, og vi har fået langt bedre overblik over vores sagsstyring”.

En god dialog med E-Komplet

Jette Vindeløv Steengaard, der er assistent hos Anker & Nygaard, fortæller, at hun oplever stor lydhørhed over for behov og ønsker til nye funktioner i systemet. Virksomheden har f.eks. glædet sig til E-Komplets servicemodul, der blev færdigudviklet i 2019. Anker & Nyggard har efterspurgt servicemodulet, da virksomheden har serviceaftaler med en del kunder, hvor de skal lave årlige servicetjek på brandalarmer.

Udover en god lydhørhed over for ønsker og behov, beskriver Jette også E-Komplets support som værende en stor del af, hvorfor man hos virksomheden er så tilfredse med systemet.

“Supporten fungerer bare så godt med hurtige svar. Det er nogle meget søde og kloge mennesker, der passer den support. Så alt i alt er vi super tilfredse”.

Mød vores supportere her.

Anker & Nygaard A/S

Anker & Nygaard, der har hovedsæde i Viby J, specialiserer sig i brandrådgivning og projektering af brandalarmer.

Virksomheden tilbyder installation af godkendte brandalarm-anlæg: ABA, AVA og ABV.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Elektriker bruger E-Komplet app

2M El-installation

Mange bliver bekymrede, når de skal udføre deres job på en anden måde end hidtil, ikke mindst, når det drejer sig om it-systemer. Men der er ingen grund til nervøsitet, har de erfaret hos 2M El-installation.

Sv. Aa. Nielsen arbejder på computer

Sv. Aa. Nielsen

Hos el-installatør Sv. Aa. Nielsen A/S har man fået et fantastisk overblik over forretningen, frigjort værdifuld tid og sikret et flow i økonomien – alt sammen ved at implementere E-Komplet. 

Poul Larsen VVS bil og kontor

Poul Larsen A/S

Poul Larsen A/S’ ERP-system var forældet og blev ikke længere opdateret. Derfor gik de forsigtigt på jagt efter en ny løsning. Valget faldt på E-Komplet og selvom, at der var nerver på ved opstart blev disse hurtigt erstattet med glæde over den nye løsning.

Automatiserede arbejdsgange

Med E-Komplet er økonomidelen integreret med resten af systemet. Det betyder, at mange af de tidstunge arbejdsgange bliver automatiserede og gør bogføring og fakturering både nemmere og hurtigere.