Områdechef Kim Svendsen takker af

Kim D. Svendsen har, efter 6 års ansættelse hos E-Komplet, valgt at tiden er inde til at gå på “Efterløn”. Når dette skrives i anførselstegn, så er det fordi, at Kim stadig gerne vil arbejde med E-Komplet, men vil have friheden til at kunne vælge de opgaver, han specifikt brænder for.

En lang liste af kompetencer

Kim har det seneste halve år været på nedsat tid hos E-Komplet, hvor han har brugt fridage på at tilbyde konsulentydelser til nogle af de kunder, han har haft et tæt samarbejde med i E-Komplet.

Inden Kim kom til E-Komplet var han administrerende direktør i en stor tømrervirksomhed, men han har også haft titler som Kreditchef og Direktør for AVIS biludlejning i Danmark, hvor han også var med i den skandinaviske ledelse af AVIS biludlejning Skandinavien. Derudover har han også en uddannelse inden for bestyrelsesarbejde. 

Det er med disse kompetencer, han nu tilbyder kunder strategisk rådgivning, optimering af administrative funktioner samt optimal udnyttelse af E-Komplet.

En stor del af E-Komplet

Kim har været med til at designe mange af de funktioner, der findes i E-Komplet i dag, og han har altid været kundens talerør i forhold til de ønsker, der er blevet fremsat fra de ERFA-møder, han har været tovholder på.

Udover at være vellidt blandt kunder og kolleger, så har Kim også været en fantastisk sælger af E-Komplet. Kim har stadig rekorden for flest solgte licenser på én måned, hvilket især skyldes hans evne til at forstå kundens forretning og tale deres sprog på alle niveauer. Dette har gjort, at vores kunder altid har opfattet Kim som en meget troværdig sælger og mange har efterfølgende gjort brug af hans erfaring. 

Verdens bedste Kim

Vi – hos E-Komplet – kommer til at savne Kim utrolig meget i vores hverdag. Selvom han har holdt til på sit lille kontor hjemme i privaten hos sin kone Gitte, har han været utrolig nærværende og tæt på alle kolleger. Vi har alle stået skoleret hver gang, at Kim kom til Aalborg for at modtage en krammer (før Corona, selvfølgelig).

Til glæde for E-Komplet og vores kunder har Kim tilbudt, at de 2 nye sælgere, vi har fundet som hans stedfortrædere kan booke Kim ind til at hjælpe med de lidt større kunder, hvor mange års erfaring er påkrævet (Kim har altid selv ment, at det vil kræve 2 mand at erstatte ham).

Kim vil altid være E-Komplets “Grand Old Man” – og hvis I kunne tænke jer at gøre brug af hans viden og kompetencer, kan han kontaktes på kim@degel-svendsen.dk.

Tak for et fantastisk samarbejde, Kim.

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på LinkedIn
Del på email
Del på mail

Seneste blogindlæg