Gammel VVS-virksomhed valgte ny IT-løsning

Case: V. Jørgensen A/S

VVS-virksomheden V. Jørgensen A/S i Næstved skiftede hele virksomhedens IT-system til E-Komplet på én weekend. Siden har både svende og mestre arbejdet med den nye løsning til stor glæde.

Gammel i gårde

”Etableret 1862” står der, hvis man besøger VVS-virksomheden V. Jørgensens hjemmeside. Dermed er virksomheden i Næstved en af Danmarks tre ældste inden for området, men faktisk kunne den godt være endnu ældre.

“Vi ved det ikke, for vi har kun kunnet finde dokumentation tilbage til 1862. Men det var min tipoldefar, der startede virksomheden, og de første mange år var det jo en ren smedevirksomhed. Men i 50’erne begyndte danskerne for alvor at få centralvarme, og siden midten af 60’erne har vi udelukkende arbejdet med VVS”, fortæller Erik Jørgensen, der sammen med sin bror Peter driver familievirksomheden i Næstved med omkring 20 medarbejdere.”

Et nyt, friskt system

Man kan godt være gammel uden at være gammeldags! Det er V. Jørgensen A/S et eksempel på. Som en af de første VVS-virksomheder fik V. Jørgensen i 2003 elektroniske arbejdssedler, og siden har virksomheden arbejdet med den løsning, man fik den gang. Leverandøren af løsningen holdt dog op med at opdatere systemet, og det var hverken brødrene Jørgensen eller svederne tilfredse med.

“Så var vi jo på udkig efter en anden løsning, og for et par år siden talte jeg med en medarbejder fra E-Komplet, der viste mig, at man havde udviklet en løsning, hvor det hele var integreret. At løsningen på det tidspunkt var ret nyudviklet, skræmte mig ikke – det havde den anden løsning jo også været, da vi fik den i 2003.”

Erik Jørgensen tog en lille snak med svendene, og da alle var positive, blev det besluttet, at virksomheden skiftede til E-Komplet.

“Vi fik medarbejderen fra E-Komplet på besøg i virksomheden for et år siden, og han viste både mig og svendene, hvor nemt og intuitivt det er at finde rundt og få overblik. Et klik – så er man inde på f.eks. ”igangværende sager”, og man er aldrig i tvivl om, hvor man skal klikke.”

Efter et besøg af E-Komplet faldt valget hurtigt på den samlede løsning – og det tog blot én enkelt weekend, så var virksomheden oppe at køre.

“Den weekend brugte jeg 30 timer på at overføre debitorer, kreditorer og kontoplaner – ja, og arbejdskort i kalenderen, alt… Og mandag morgen var vi klar til at bruge E-Komplet.”

Føler sig hørt

For Erik Jørgensen er det vigtigt, at hans leverandør af IT-løsninger er klar til at gå i dialog og videreudvikle produktet sammen med kunderne.

“Vi har da selv været med til at udvikle løsninger i E-Komplet. For hvis der er noget, vi synes, der mangler, kontakter vi bare E-Komplet, og så kommer vores forslag i puljen. Er der flere, der ønsker den samme løsning, bliver den lavet. Det skete blandt andet med prismatrixen. Det er dejligt at opleve, at man bliver hørt.”

Mød vores supportere her.

V. Jørgensen A/S

V. Jørgensen A/S rangerer med deres formodede opstart i 1862 som én af Danmarks 3 ældste VVS-virksomheder.

I dag styres familievirksomheden af Erik og Peter Jørgensen med omtrent 20 medarbejdere.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Værktøj hos Brørup VVS

Brørup VVS

Med E-Komplet bruger Brørup VVS i dag meget mindre tid på bogholderi, faktisk, så tager det maksimalt en time at lave løn!

Svends VVS kontor og biler

Svends VVS

Hos Svends VVS i Vinderup har man med E-Komplet sparet både penge og tid og er sluppet af med “bøvlet” – som bonus har både svende og mester fået større overblik i deres hverdag.

Alt integreret i ét system

E-Komplet er et brugervenligt, intuitivt system, der samler både sagsstyring, økonomi, timeregistrering og planlægning. Har du lyst til at høre mere om, hvordan vores system kan lette din hverdag?