Sparer én dag om ugen på administration

Case: Gislinge Mureren

Gislinge Mureren har med E-Komplet fået bedre styr på time- og materialeregistrering og fakturering. Det har resulteret i, at man i virksomheden nu bruger én dag mindre om ugen på administrative opgaver.

Nemmere bogføring og fakturering

Hos Gislinge Mureren i Mårsø har man efter implementeringen af E-Komplets IT-løsning sparet én dag om ugen på administrative opgaver. Tidsbesparelsen kommer sig bl.a. af, at bogholderen ikke længere skal have fysisk fat i alle fakturaer. De fakturaer, der kommer ind elektronisk eller bliver scannet ind lægger sig nemlig automatisk ind på de enkelte sager. Fakturaerne skal stadig bogføres i systemet, men de skal altså ikke længere tastes ind manuelt – til stor tidsbesparelse for bogholderiet.

E-Komplet er bygget op sådan, så det er nemt for os i marken. Bogholderiet sparer også tid – de skal jo ikke have fat i de fysiske bilag. Vores fakturaer er også blevet mere nøjagtige, fordi vi får omkostninger ind løbende. I stedet for, at vi har en hel bunke til sidst, som vi ikke kan finde hoved og hale i.”  

Før E-Komplet fik indehaveren af Gislinge Mureren, Jesper Hass Hensen, alle købsfakturaer ind hos ham, hvorefter han skulle dele dem ud til de rette medarbejdere, så de kunne godkende dem. Nu ryger alle købsfakturaer i stedet for direkte ud til de sagsansvarlige til godkendelse. 

Det bedste ved E-Komplet er, at fakturaerne kommer ind elektronisk, og at de ligger på sagen. Så hvis der om 2 år er en kunde, der ringer og vil have de samme fliser, kan jeg bare få fakturanummeret og derved finde, hvilke fliser vi brugte sidste gang.

Læs mere om regnskabsprogrammet her.

Slut med køreturen til kontoret

Det er nu hellere ikke længere nødvendigt for virksomhedens svende at komme forbi kontoret hver fredag for at aflevere deres arbedssedler. De registrerer i stedet for deres timer hver dag i app’en og skal derfor ikke bruge fredagen på en køretur til kontoret eller på at huske, hvor de var i mandags og i hvor mange timer.

Det bedste ved E-Komplet er time- og materialeregistrering. Timerne kommer ind på sagerne, og vi kigger hver morgen og kan godkende. Hvis nogen får skrevet for lidt eller for meget, kan vi få det løst løbende.”

Læs mere om digitalt arbejdskort her.

Gislinge Mureren

Gisling Mureren i Mårsø ved Holbæk blev grundlagt i 2002 af murermester Jesper Hass Hansen, der stadig står i spidsen for virksomheden.

Virksomheden tæller 15 medarbejdere og udfører murerarbejde i lokalområderne ved bl.a. Holbæk, Roskilde, Kalundborg og Sorø.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Tømrerarbejde

Vinzent

500.000 kr. Så meget regner håndværkervirksomheden Vinzent med at spare i løbet af 2018 som en direkte følge af firmaets skift til E-Komplets samlede løsning for et år siden.

Tømrer arbejder på sit værkstøj

Houg Tømrer- og snedkerfirma

Det er ikke altid nemt at skifte fra ét IT-system til et andet, og ofte er der bekymringer forbundet med sådanne ændringer. Derfor skulle der også et længere tilløb til, inden Houg Tømrer- og snedkerfirma tog springet og skiftede IT-løsning – et spring de dog ikke fortryder!

Nemmere bogføring og fakturering

Med E-Komplet sparer du tid på bogføring og fakturering. Vi har automatiseret mange funktioner i administrationen og lettet dine arbejdsgange, således du får bedre tid til andre opgaver.