Sparer tid, penge og tusindvis af print

Case: DPU Entreprise A/S

DPU Entreprise A/S i Roskilde havde egentlig skrevet under på en anden løsning, men da de blev præsenteret for E-Komplet, ændrede de mening – og det er både svendene og mester glade for.

Tømrer arbejder på tagkonstruktion

Meget mere overblik

Inden DPU Entreprise valgte at implementere E-Komplet sad kontorfolket og tastede svendenes timesedler ind manuelt. Den tidskrævende opgave er de dog sluppet af med efter implementeringen af E-Komplet, og samtidig har de fået meget mere overblik. Selvom indehaver Karsten Andersen ikke nøjagtigt ved, hvor meget virksomheden har sparet med E-Komplet, så fastslår han, at de uden tvivl har sparet penge.

Karsten Andersen lægger heller ikke skjul på, at administrationen af den 46 mand store virksomhed er blevet væsentligt lettere, efter man fik E-Komplet.

“E-Komplet er nemt at finde rundt i – det er virkelig brugervenligt. Vi har sparet både tid og penge, siden vi gik over til E-Komplet 1. januar 2016 – men især har vi sparet tusindvis af print, fordi alt jo nu ligger elektronisk på sagen og er nemt at komme til.”

Har valgt at udvide gradvist

Svendene fangede ret hurtigt det med indrapportering af timer – faktisk er det de ældste svende, der er bedst til at huske at rapportere timer ind hver dag, fortæller Karsten Andersen, der også benytter kvalitetssikrings-delen, hvor svendene skal lægge fotos ind af arbejdet hver dag.

“Vi har bestemt ikke fortrudt, at vi valgte om og tog E-Komplet i stedet for den løsning, vi oprindeligt havde valgt! E-Komplet lever op til det, de har lovet – så vi er glade for vores nye løsning!”

Der er mange forskellige funktioner i E-Komplet, og Karsten fortæller, at de har valgt at tage det stille og roligt – et skridt ad gangen. De startede med regnskab, bogføring og sagsstyring, og så blev svendene oplært i at indrapportere timer. Der er stadig moduler, de ikke benytter, men de fortæller, at de starter op, når de er klar.

“Vi har nogle småting, vi gerne vil have lavet eller ændret i E-Komplet – fordi vi kan se, at det vil gøre arbejdet endnu nemmere – men så snakker vi bare med folkene i E-Komplet om det”

DPU Entreprise A/S

Tømrer- og entreprenørvirksomheden DPU Entreprise A/S består af 46 mand og holder til i Roskilde. 

Virksomheden er en del af DPU Gruppen og leverer alt lige fra udskiftning af tagpap til etablering af nye boliger.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Tømrerarbejde

Vinzent

500.000 kr. Så meget regner håndværkervirksomheden Vinzent med at spare i løbet af 2018 som en direkte følge af firmaets skift til E-Komplets samlede løsning for et år siden.

Tømrer arbejder på sit værkstøj

Houg Tømrer- og snedkerfirma

Det er ikke altid nemt at skifte fra ét IT-system til et andet, og ofte er der bekymringer forbundet med sådanne ændringer. Derfor skulle der også et længere tilløb til, inden Houg Tømrer- og snedkerfirma tog springet og skiftede IT-løsning – et spring de dog ikke fortryder!

Bedre overblik over forretningen

E-Komplet hjælper virksomheder i alle størrelser med at får styr på udgifter, fakturering og meget mere. Læs mere om, hvordan vores sagsstyringssystem til håndværkere kan hjælpe din virksomheds digitale behov.