Project Description

Sparer med E-Komplet 20-25 timer arbejdstimer om ugen

Med E-Komplet bruger Brørup VVS i dag meget mindre tid på bogholderi, faktisk, så tager det maksimalt en time at lave løn! Den mere effektive arbejdsgang har udover at spare penge og tid også givet Brørup VVS et bedre overblik over virksomheden.

“Vi kan nu hver måned let trække en balance og se, hvordan det er gået. På den måde er vi hele tiden opdateret på udviklingen, hvor vi tidligere muligvis fik en mavepuster eller en succesoplevelse hvert halve år. Det er en stor fordel” – Torben Søby, Brørup VVS.

Fakturering var en flaskehals

Inden vi fik E-Komplet, brugte vi lang tid på fakturering, som var en flaskehals i firmaet. Det hobede sig ofte op, og det tog for lang tid, inden vi fik afsluttet sagerne, fortæller Torben Søby.

Før virksomheden indførte E-Komplet, skulle svendene aflevere deres arbejdskort i fysisk form på papir. De blev afleveret til kontorassistenten Birgitte Raben, som derefter indtastede det manuelt. Med det nye system har hun også fået frigjort meget tid:

Vi bruger meget mindre tid på bogholderi end tidligere, og jeg tror, at det maksimalt tager mig en time at lave løn nu. Det er endda højt sat, siger hun.

Ifølge Torben Søby har virksomheden i alt har sparet mellem 20 og 25 arbejdstimer om ugen, efter at de indførte E-Komplets løsning.

Færre lønudgifter

Med de færre arbejdstimer har Brørup VVS også sparet udgifter til løn. Meget af det arbejde, der tidligere krævede mandskab, er nu enten automatiseret med E-Komplets system eller også er arbejdsprocesserne blevet gjort væsentligt simplere.

Det er blandt andet sket ved at digitalisere arbejdet med arbejdskortene, som nu er erstattet af et digitalt system, hvor svendene kan indtaste alle relevante oplysninger på en tablet, de har med i firmabilen.

Jeg synes, at modellen med, at svendene kører rundt og klarer arbejdet med tablets, fungerer rigtig godt. Vi kan også lave lister over alt nu og få overblik over vores udgifter meget hurtigt. Det giver en kæmpe administrativ lettelse og har sparet os mange penge, fortæller Birgitte Raben.

Datagrundlag sikrer udvikling

Udover det bedre overblik er Brørup VVS nu også blevet bedre i stand til at løbende forbedre og udvikle deres forretning på baggrund af det stærke datagrundlag, som følger med i det nye IT-system, der integrerer alt information i ét system.

Ved de firmaer, jeg har været ude ved, hvor vi har haft udfordringer med at styre sagerne, har E-Komplet hjulpet os til at ændre meget på, hvordan vi gør tingene, fortæller bogholderen hos Brørup VVS, Irene Damggaard og uddyber:

Vi kan nu også bruge den historik, systemet giver os, til konstruktivt at ændre på de ting, vi har brug for at ændre i virksomheden.

IT-investeringen har ikke kun sparet virksomheden for penge og tid, men også givet nye redskaber, der kan bruges i forretningsudviklingen.

Brørup VVS’ favoritter

  • Hurtigere afslutning af sager

  • Mindre tid på bogholderi

  • Digitaliseret arbejdskort

  • Let at lave løn

  • Let at lave månedlig udtræk af balancen

Vil du gerne høre mere?
Ring 70 70 27 86