Sparer 20-25 timer om ugen

Case: Brørup VVS

Brørup VVS bruger i dag med E-Komplet meget mindre tid på bogholderi. Faktisk tager det dem nu maksimalt én time at lave løn! Den mere effektive arbejdsgang har, udover at spare Brørup VVS for tid og penge, også givet virksomheden et bedre overblik over den samlede forretning.

Fakturering var en flaskehals

Før Brørup VVS skiftede til E-Komplet var især fakturering en flaskehals i firmaet. Der gik ofte lang tid, inden sager blev afsluttet og faktureret, men med E-Komplet afslutter svendene nu selv sagerne direkte ude på opgaven eller så snart de kommer tilbage til kontoret. Det sparer især tid i administrationen, hvor arbejdskortene ikke længere skal tastes ind manuelt på de forskellige sager – timer og materialer overføres automatisk fra registreringerne i app’en til de sager, hvor de hører til.     

Med de mange timer sparet på fakturering og bogholderi er der nu også mere tid til andre værdiskabende opgaver som f.eks. forretningsoptimering og udvikling. Dette er også en del lettere og mindre angstprovokerende for Brørup VVS, end tidligere.

“Vi kan nu hver måned let trække en balance og se, hvordan det er gået. På den måde er vi hele tiden opdateret på udviklingen, hvor vi tidligere muligvis fik en mavepuster eller en succesoplevelse hvert halve år”.

Langt færre lønudgifter

Ifølge VVS-installatør og direktør i Brørup VVS Torben Søby har virksomheden i alt sparet mellem 20-25 timer om ugen, efter at de har indført E-Komplets samlede løsning. For kontorassistent Birgitte Raben betyder det, at det nu tager en brøkdel af, hvad det før i tiden tog at lave løn til virksomhedens 11 medarbejdere.

“Vi bruger meget mindre tid på bogholderi, end tidligere. Jeg tror, at det maksimalt tager mig en time at lave løn nu. Det er endda højt sat”.

Valget af E-Komplet som IT-løsning har sparet Brørup VVS for en del udgifter til løn i bogholderiet. En del af de arbejdsprocesser, der tidligere krævede mange timer foran computeren, er nu enten automatiserede eller gjort væsentlig mere simple. De simple arbejdsprocesser kommer bl.a. fra digitaliseringen af arbejdskortene, hvorved svendene i marken nemt og hurtigt kan indtaste alle relevante oplysninger direkte på deres mobil eller tablet. 

“Jeg synes, at modellen med svendene, der kører rundt og klarer arbejdet med tablet, fungerer rigtig godt. Vi kan også lave lister over alt nu og få overblik over vores udgifter meget hurtigt. Det giver en kæmpe administrativ lettelse og har sparet os mange penge”.

Læs mere om digitalt arbejdskort med E-Komplet her.

Datagrundlag sikrer udvikling

Brørup VVS oplever, at de, udover at have fået mere tid og overblik også er blevet i bedre stand til at kunne forbedre og udvikle forretningen løbende. Alt dette er sket på baggrund af det stærke datagrundlag, der følger med E-Komplet hvor alle informationer er samlet i ét system. Virksomhedens eksterne bogholder, Irene Damgaard, forklarer at E-Komplet har givet virksomheden så meget indblik i forretningen, at det har været muligt at ændre på rigtig mange ting, der ikke gav værdi for virksomheden.  

“Ved de firmaer, jeg har været ude ved, hvor vi har haft udfordringer med at styre sagerne, har E-Komplet hjulpet os til at ændre meget på, hvordan vi gør tingene…Vi kan nu også bruge den historik, som systemet giver os, til konstruktivt at ændre på de ting vi har brug for at ændre i virksomheden”.

Brørup VVS’ investering i et samlet IT-system har altså ikke blot sparet dem for tid og penge, men dertil også givet virksomheden og dens medarbejdere nye redskaber, der kan bruges til forretningsudvikling.

Læs mere om sagsstyring i E-Komplet her.

Brørup VVS

Brørup VVS blev etableret i 1989. Virksomheden tilbyder i dag alle former for VVS- og blikkenslagerarbejde i omegnen af Vejen, Esbjerg og Kolding. 

Virksomheden tæller 11 ansatte og udfører bl.a. etablering, reparation og vedligeholdelse af varme, ventilation og sanitet.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Svends VVS kontor og biler

Svends VVS

Hos Svends VVS i Vinderup har man med E-Komplet sparet både penge og tid og er sluppet af med “bøvlet” – som bonus har både svende og mester fået større overblik i deres hverdag.

V. Jørgensen medarbejdere

V. Jørgensen

VVS-virksomheden V. Jørgensen A/S i Næstved skiftede hele virksomhedens IT-system til E-Komplet på én weekend. Siden har både svende og mestre arbejdet med den nye løsning til stor glæde.

Digital sagsstyring

Med E-Komplet får du nemt styr på opgaver, økonomi og meget mere. Læs mere om, hvordan vores sagsstyringssystem til håndværkerbranchen kan tage hånd om dine digitale behov.