En let løsning til tungt arbejde

Case: Vestkystens VVS

I naturskønne Bedsted Thy ligger Vestkystens VVS, der blev grundlagt i 1998. Virksomheden har med E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket har betydet, at hverdagen er blevet lettere og mere overskuelig.

En samlet løsning

På Vestkystens VVS’ kontor i Bedsted sidder indehaver Torben Jensen og bogholder Theresa Thomsen. Både Torben og Theresa husker tydeligt, hvor tidstunge mange opgaver i administrationen var, inden de skiftede til E-Komplet. Ifølge Theresa var én af grundene til, at valget i sin tid fald på E-komplet at både montørdelen og økonomidelen var integreret i samme løsning og derfor let kunne snakke sammen i systemet. 

Hos virksomheden har man også været glad for, hvor hurtigt og gnidningsløst man kom i gang med E-Komplet. 

“Vores erfaring er, at det går fuldstændig gnidningsløst. Vi havde ingen nedetid dengang vi startede op. Det var over natten. Næste morgen kørte det”.

En lettere hverdag

I Vestkystens VVS’ gamle økonomisystem var det bl.a. planlægning og godkendelse af fakturaer, der fyldte en del i den travle hverdag på kontoret. Med E-Komplet er de opgaver blevet lettere og mindre tidskrævende, og faktisk, så er faktureringsdelen blevet så nem, at Torben Jensen nu selv er med til at lave mange fakturaer.

“Vi sparer rigtig meget tid på godkendelse af købsfakturaer og fakturering. Med E-Komplet er det væsentlig nemmere og mere enkelt. Efter vi har fået E-Komplet laver jeg rigtig mange fakturaer selv”.

En stor tidsbesparelse gør sig også gældende for Theresa Thomsen, der med de mange automatiserede funktioner sparer en hel del tastearbejde. For Theresa er den nemme arbejdsgang i E-Komplet et stort plus, men hun sætter dertil stor pris på den hurtige og effektive support, E-Komplet tilbyder.

“Man er online med det samme og løber man ind i problemer, tager de telefonen i supporten med det samme”.

Læs mere om regnskabsprogrammet her.

Et godt redskab til folkene i marken

Det er ikke kun på kontoret, at E-Komplet har været en succes. Hos folkene i marken er systemet også blevet taget rigtig godt imod. For montørerne har det tidligere system været tungt at arbejde med, hvorimod det med E-Komplets app er både nemt og hurtigt at registrere materialer og timer samt udfylde kvalitetssikring.

“Før vi fik E-Komplet har svendene haft et tungt system at arbejde med. Ved at de har fået E-Komplet, og det kører over deres telefon, gør det også deres hverdag meget nemmere”.

Læs mere om digital arbejdskort her.

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS blev i 1998 grundlagt af Niels H. Andersen og Torben F. Jensen under navnet Bested VVS. Efter Niels H. Andersen trådte ud af virksomheden samt opkøb af andre virksomheder sammen med et udgivet geografisk område, skiftede virksomheden i 2008 navn til Vestkystens VVS. 

Virksomheden har i dag 16 ansatte og beskæftiger sig bl.a. med VVS-arbejde, smedearbejde og varmeservice. 

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Værktøj hos Brørup VVS

Brørup VVS

Med E-Komplet bruger Brørup VVS i dag meget mindre tid på bogholderi, faktisk, så tager det maksimalt en time at lave løn!

Poul Larsen VVS bil og kontor

Poul Larsen A/S

Poul Larsen A/S’ ERP-system var forældet og blev ikke længere opdateret. Derfor gik de forsigtigt på jagt efter en ny løsning. Valget faldt på E-Komplet og selvom, at der var nerver på ved opstart blev disse hurtigt erstattet med glæde over den nye løsning.

DPU entreprise bil

DPU Entreprise

De havde egentlig skrevet under på en anden løsning, men da de blev præsenteret for E-Komplet, ændrede de mening – og det er de glade for!

Sagsstyring der giver det fulde overblik

Med E-Komplet får du let styr på bogføring, fakturering og meget mere. Læs mere om, hvordan vores sagsstyringssystem til håndværkere kan hjælpe din virksomhed.