Digital redningskrans sikrede mere tid og overblik

Case: Artusbyg A/S

Efter byggevirksomheden Artusbyg A/S skiftede deres gamle regnskabsprogram ud med en samlet IT-løsning fra E-Komplet, har de ikke blot sparet tid på tastearbejde, men har dertil også fået meget mere overblik over deres projektstyring.

Tømrer arbejder på tagkonstruktion

En nemmere arbejdsdag

Inden Artusbyg A/S i Vejle valgte at skifte til E-Komplet blev virksomhedens økonomistyring lavet i et anerkendt regnskabsprogram. Ulempen ved den løsning var dog, at der bl.a. ikke var nok overblik over projektstyringen, hvilket resulterede i at de projektansvarlige havde svært ved at holde overblik over de enkelte sager.

I følge Artusbygs regnskabschef, Alice Hoffmann, har skiftet til E-Komplet gjort arbejdsdagen meget lettere for hende og resten af kollegerne, der nu sparer tid på tastearbejde og har fået bedre overblik over projektstyringen.

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

Farvel til papirbunkerne

Med E-Komplet bliver data hos Artusbyg ikke længere indtastet manuelt, hvilket med timesedler, købsfakturaer osv. førhen krævede en del tastearbejde. For Alice Hoffmann og de andre på kontoret var det faktisk ofte en kedelig hjemkomst fra sommerferie, da de blev mødt af bunker af bilag, der lå og ventede på at skulle indtastes. 

I dag er Artusbyg fri for det tunge tastearbejde og store papirbunker, og det giver medarbejderne frihed til at løse andre relevante opgaver. 

“I dag går ca. 90 procent af vores købsfakturaer automatisk ind på sagen. Det sparer tid for os og giver de projektansvarlige meget mere overblik. Er der et eller andet, der ikke stemmer, kan vi se det med det samme”.

Læs mere om regnskabsprogrammet her.

Håndværkerne registrerer selv timerne

Da Artusbyg startede op med E-Komplet satte de fra start af alle sejl ind på at lære medarbejderne i marken at registrere deres timer hver dag. Det har resulteret i, at det er blevet langt lettere for administrationen at lave løn, da håndværkerne selv registrerer timer og fravær direkte på deres smartphone eller tablet.

“Håndværkerne har en app, de kan bruge til timeregistrering, når de er ude at udføre opgaver. Førhen skulle der indleveres en ugeseddel, som de udfyldte i hånden og afleverede hver fredag. Herefter var det op til kontoret at få timerne tastet ind.

Læs mere om timeregistrering i E-Komplet her.

Artusbyg A/S

Byggevirksomheden Artusbyg A/S i Vejle beskæftiger godt 60 murere, tømrere, malere og jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejdere samt knap 10 administrative medarbejdere.

Virksomhedens fagområder dækker tømrer, murer, jord og beton, kloak, anlæg, maler og skadeservice. 

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Tømrerarbejde

Vinzent

500.000 kr. Så meget regner håndværkervirksomheden Vinzent med at spare i løbet af 2018 som en direkte følge af firmaets skift til E-Komplets samlede løsning for et år siden.

Tømrer arbejder på sit værkstøj

Houg Tømrer- og snedkerfirma

Det er ikke altid nemt at skifte fra ét IT-system til et andet, og ofte er der bekymringer forbundet med sådanne ændringer. Derfor skulle der også et længere tilløb til, inden Houg Tømrer- og snedkerfirma tog springet og skiftede IT-løsning – et spring de dog ikke fortryder!

Mere overblik og tid

Giv de projektansvarlige meget mere overblik og spar bogholderiet for tid. Vil du høre mere om, hvordan E-Komplet kan indlæse købsfakturaer automatisk ind på de enkelte sager?