Projekbeskrivelse

Få mere overblik over projektstyringen

Byggevirksomheden Artusbyg A/S sparer tid på manuelt arbejde og har fået meget mere overblik over projekterne.

Vil du spare tid og samtidig have mere overblik?

KONTAKT OS

“I dag går omkring 90 procent af vores købsfakturaer automatisk ind og lægger sig på sagen. Det sparer tid for os og giver de projektansvarlige meget mere overblik. Er der et eller andet, der ikke stemmer, kan vi se det med det samme”

Regnskabschef Alice Hoffmann, Artusbyg A/S

E-komplet sparer tid og giver overblik

Byggevirksomheden Artusbyg A/S i Vejle beskæftiger godt 60 murere, tømrere, malere, jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejdere – og knap 10 administrative medarbejdere. En af dem er regnskabschef Alice Hoffmann, der har været cirka halvandet år i virksomheden.

Før lavede vi bogføring i et anerkendt regnskabsprogram, men ulempen ved den løsning er, at der er for lidt overblik over projektstyringen. De, der er sagsansvarlige, syntes, det var svært at have overblik over de enkelte sager.

Mere overblik over projektstyringen

Ikke nok med at Alice Hoffmann sparer tid på timeregistreringen, der nu foregår automatisk – hun sparer også tid på købsfakturaerne.

I dag går omkring 90 procent af vores købsfakturaer automatisk ind og lægger sig på sagen. Det sparer tid for os og giver de projektansvarlige meget mere overblik. Er der et eller andet, der ikke stemmer, kan vi se det med det samme.

Før i tiden blev de jo også indtastet manuelt. Og med timesedler, købsfakturaer og så videre var der en del tastearbejde. Værst var det jo, når jeg havde været på ferie og kom tilbage til bunker af bilag, der skulle tastes ind. Det kan godt gøre, at man lidt mister det store overblik. Tastearbejdet og bunkerne slipper jeg for i dag, og det giver mig frihed til at løse andre relevante opgaver.

Det er også blevet langt lettere at lave løn, når håndværkerne registrerer timer og eventuelt fravær selv. Det giver overblik.

Favoritter der også kan blive dine

  • Hurtig hjælp når man har spørgsmål
  • Gode til at lytte til vores ønsker
  • Slipper for tastearbejdet og papirbunkerne

  • Overblik over timeforbruget på den enkelte sag
  • Lønnen er blevet lettere og hurtigere at lave

  • De projektansvarlige har fået meget mere overblik

  • 90 procent af købsfakturaer kommer automatisk ind og lægger sig på sagen

Håndværkerne registrerer selv timer

Artusbyg bruger mest time- sagsstyringsdelen.

Vores håndværkere har en app, de kan bruge til tidsregistrering, når de er ude og udføre opgaver. Før indleverede de en ugeseddel, som de udfyldte i hånden og afleverede hver fredag, og så skulle vi sidde og taste den ind. Nu prøver vi at lære håndværkerne at registrere deres timer hver dag, fordi det giver os i administrationen større mulighed for at holde øje med timeforbruget på den enkelte sag og eksempelvis at fakturere hurtigt.

Mange andre virksomheder sparer også tid