Er du håndværker?

Med E-Komplet har du altid dit arbejdskort lige ved hånden. Det betyder, at du nemt og enkelt kan registrere dine timer og færdiggøre sager direkte ude hos kunden.

Dit digitale arbejdskort

Glæd dig til at vinke farvel til den ugentlige køretur til kontoret! Med E-Komplet ligger dit arbejdskort nemlig digitalt som app, hvilket betyder, at du kan registrere dit forbrug elektronisk. 

Når du har registreret dit forbrug på en opgave ryger det direkte ind til kontoret. Du behøver altså ikke rode rundt med papirer eller køre ind med arbejdssedler om fredagen.  

Tablet og mobil sagsoversigt

"Det er virkelig en løsning, der er stærk på sagsstyring, og montørerne er meget glade for det, fordi time- og vareregistrering er nemt og overskueligt"

Se hvordan Gislinge Mureren bruger E-Komplet til at gøre hverdagen lettere.

Bedre overblik over arbejdsugen

Som håndværker kan din hverdag uden tvivl være meget travl, og du har helt sikkert mange informationer og opgaver at holde styr på. E-Komplet hjælper dig til et hurtigt overblik over, hvordan din dag, uge eller måned ser ud.

"Svendene siger, at det er det bedste system, vi har haft. De kan sidde i bilen og registrere timer og vareforbrug, og så er fakturaen klar, inden de kører hjem"

Smartere sagshåndtering for alle

Med E-Komplet har du altid mulighed for at se dine igangværende, kommende og afsluttede sager samt alle de tilhørende informationer.  

Når du har afsluttet en sag, markerer du den blot færdig i app’en, hvorefter den straks ligger klar i bogholderiet til fakturering – med dine registreringer påført. 

Læs mere om E-Komplets digitale arbejdskort her.

Hvordan fungerer timeregistrering i E-Komplet? Se videoen her.

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Svends VVS siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vejby Olesen bil og kontor

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Vil du slippe for køreturen til kontoret?

Med E-Komplets digitale arbejdskort kan du nemt og enkelt registrere timer og materialer, mens du er på farten – du kan endda afslutte dine sager direkte ude hos kunden. Vil du høre mere om E-Komplets funktioner?

Vil du høre mere fra en ekspert i E-Komplet?

Thomas, John og Michael sidder klar til at fortælle dig mere om, hvordan E-Komplet kan opfylde dine digitale behov – uanset størrelsen på din virksomhed.