Er du ejer/mester?

Med E-Komplets samlede IT-system får du adgang til et stærkt informationsgrundlag, så løbende kan forbedre og udvikle din forretning.

Ved du, hvor du tjener dine penge?

E-Komplet samler sagsstyring, regnskab, timeregistrering og meget mere i ét system. Det betyder, at du let kan holde styr på, hvordan det går med din forretning. 

Systemet giver dig mulighed for at trække data på alt, f.eks. hvilke af dine medarbejdere der er mest fakturerbare, eller hvor meget der er brugt på hver enkelt sag. 

Se hvordan E-Komplet giver Vestkystens VVS bedre overblik i hverdagen.

"Vi har fået et langt bedre cash flow. Før kunne der gå en hel måned efter, at en sag blev lukket, til at vi fik lavet og sendt fakturaen. Det er helt anderledes nu"

Vil du vide mere om dataudtræk i E-Komplet? Se denne korte video.

Overblik der giver ro i maven

Med E-Komplet har du mulighed for at følge alle sager fra start til slut. Du kan altså til enhver tid se, hvad du gerne vil vide helt uden, at du skal have fat i bogholderiet først. 

Systemet giver dig et nemt og overskueligt overblik over økonomien, så du får ro i maven og kan fokusere på forretningsudvikling fremfor brandslukning.

Læs mere om E-Komplets funktioner her.

"Med E-Komplet har vi fået ét samlet system. Det har forenklet mange ting for os alle sammen. Vi sparer tid, og jeg kan følge time- og materialeforbrug"

Nem adgang til historik

E-Komplet er et digitalt økonomi- og sagsstyringssystem. Det betyder, at systemets historik alt sammen gemmes i “skyen”, og du har derved altid adgang til dine data. 

Den lette adgang til historik gør det f.eks. nemt for dig at finde prisen på den stikdåse, fru Hansen fik installeret sidste år og nu ringer om igen – helt uden, at du skal støve ringbindende af og rode rundt med papirbunker.

Screen shot af planlægningsværktøj

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder

Læs bl.a. hvad Hassing-Huset A/S siger om E-Komplet, og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.