Sagsstyringssystem til malere

Bedre overblik over ordreporepøljen og igangværende sager

Prisberegner ikon

Et samlet system

Med E-Komplet har du ikke behov for integration til et økonomisystem, timeregistrering m.v. — alt er samlet i én løsning, så du altid har overblik.

Materialeforbrug E-Komplet

Optimeret sagsstyring

Oplev en effektiv sagsstyring, der giver dig oversigt over dine igangværende opgaver, løbende overblik over dækningsgrad m.v.

Tidsregistrering i E-Komplet

Digitale timeregistrering

Med E-Komplet får du et 100 % digitalt arbejdskort. Dine folk kan registrere deres forbrug direkte på sagen via vores tilhørende app.

Igangværende arbejder ikon

Udtræk af data

Træk Excel-rapporter direkte ud fra E-Komplet, og få nem adgang til vigtige nøgletal, der fortæller dig hvordan din forretning klarer sig.

Undgå at miste overblikket

Få indblik i din indtjening og forbrug

Du spilder ikke maling uden grund, men hvad med din tid — spilder du den på tidstunge, manuelle arbejdsprocesser? E-Komplet gør dine arbejdsgange nemmere ved at automatisere og digitalisere, så du kan få frigjort værdifuldt tid for dig selv og dine medarbejdere.

Saml det hele ét sted

Med E-Komplet undgår du at skulle flytte data fra ét system til et andet. Vi sørger for, at du bevarer overblikket ved at samle alle informationer i samme løsning. På den måde kan du lettere følge med i, hvordan dine projekter skrider frem og hvordan økonomien ser ud fra start til slut — altid med data i realtid.

Afspil video om Vejby Olesen kundereference

Malerfirmaet Vejby Olesen har fået styr på ordreporteføljen med E-Komplet

Afspil video om Vejby Olesen kundereference

Malerfirmaet Vejby Olesen har fået langt bedre indblik med E-Komplet

Et analytisk værktøj

Har du styr på, hvilken type af sager, du tjener bedst på eller mindst på? Hvad med fraværsstatistikken bland dine medarbejdere — kender du den? I E-Komplet kan du trække rapporter ud, og med kun et enkelt klik får du et værdifuldt indblik i din forretnings indtjening og produktivitet.

Du kan trække rapporter for stort set det meste. F.eks. kan du trække en sagsanalyse ud, hvor det er opgjort hvem dine top 20 kunder er, hvilke kunder der er flest sager på og hvilke typer af sager, du tjener mest på.

Spar tid med automatisering

I E-Komplet er regnskabsprogrammet integreret med resten af løsningen. På den måde har vi kunne automatisere mange af de ellers tidstunge arbejdsgange. Derved undgår du flaskehalse, når der skal faktureres, bogføres, laves løn osv.

Så snart du har oprettet en sag i E-Komplet, kører det hele efterfølgende elektronisk. Du skal derfor ikke bekymre dig, om du har fået alle registreringer og varekøb med på fakturaen. Det har E-Komplet styr på. 

E-Komplets regnskabsprogram på pc

Spar ressourcer

Sæt din sagsstyring i vater

Mere end 800 håndværksvirksomheder har allerede valgt vores samlede løsning 
– hør hvordan de har sparet både tid og penge med E-Komplet.

Frifelt El kontor

Frifelt El

Frifelt El havde allerede digitaliseret de fleste arbejdsgange, da E-Komplet dukkede op på deres radar. Efter at have fået præsenteret E-Komplet stod valget klart, og beslutningen blev nemt truffet.

Læs mere »
HC Malerfirma kontor

HC Malerfirma

HC Malerfirma udfører hele paletten af malerarbejde til både private- og erhvervskunder. Den ca. 55 mand store virksomhed har mange typer af opgaver, tilbud og medarbejdere at holde styr på.

Læs mere »

Har du 10 min.?

Vil du høre mere om E-Komplet? Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 69 15 27 82 eller info@e-komplet.dk.

Mobil app i hånd
Herobillede af håndværker

Hvad koster E-komplet?

850 af dine kolleger i håndværksbranchen bruger allerede E-Komplet. 

Prøv vores prisberegner, og se hvad E-Komplet koster for dig.

Lær mere om vores skræddersyede IT-løsning til håndværkere!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få indsigt i, hvordan E-Komplet kan tage hånd om din virksomheds digitale behov.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du vores vilkår og betingelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

E-Komplet cloudløsning på PC