Slap af med "bøvlede" opgaver og fik større overblik i hverdagen

Case: Svends VVS

Hos Svends VVS i Vinderup har man med E-Komplet sparet både penge og tid og er sluppet af med “bøvlet” – som bonus har både svende og mester fået større overblik i deres hverdag.

Et godt match

Fra basen i Vinderup servicerer de seks medarbejdere hos Svends VVS kunder i hele oplandet, blandt andet Holstebro, Struer og Lemvig.

Svend Pilgård, indehaver af Svends VVS, var godt klar over, at den løsning, han havde, ikke var optimal. Ud over et økonomisystem havde virksomheden også et system til ordrestyring, der voldte dem store problemer med integrationen til økonomisystemet. Svend påpeger, at det især var den manglende service, når han kontaktede supporten, der gav problemer. 

Svend estimerer, at virksomheden alene sidste år brugte omtrent 4-500 timer på “bøvl”. Derfor gik de på udkig efter et andet system, som ville gavne dem bedre. De undersøgte stort set alle løsninger, der var på markedet, og med de erfaringer, man havde med manglende integration, var virksomheden udstyret med en sund skepsis.

“Jeg sparer nok minimum 2.500 kroner om måneden på diverse licenser til forskellige ordre- og lagerstyringssystemer, og så arbejder vores kontordame én dag mindre om ugen, efter vi har fået E-Komplet. Dertil sparer både svendene og jeg tid. Vi er ovenud lykkelige!”

Giver overblik - også for svendene

Valget af nyt IT-system fald på E-Komplets samlede løsning, og efter indkøringen kunne Svend Pilgård og hans svende hurtigt se, at de både sparede tid og penge. Med E-Komplet kan alt indkøb fra de fleste anerkendte grossister registreres elektronisk, og hvis en svend eksempelvis tager et toilet fra lageret til brug i et sommerhus, så bliver det registreret med det samme og går automatisk ind på salgsfakturaen. Det betyder for Svend, at han nu bare skal godkende fakturaen – så bliver ordren bogført, og svenden kan se, det er registreret.

“Svendene synes, det er nemt, og de siger, at det er det bedste system, vi har haft. De kan sidde i bilen og registrere timer og vareforbrug, og så er fakturaen klar, inden de kører hjem. Det er godt for likviditeten i firmaet. Jeg har et helt andet overblik nu – både over igangværende sager, forfaldne fakturaer og så videre – E-Komplet er ekstremt effektivt!”

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

Udvikler løbende nye løsninger

Svend fortæller, at E-Komplet ikke bare taler om service – de er altid klar til at hjælpe, også efter indkøringsfasen. Svends VVS havde for eksempel en udfordring med, at de servicerer mange sommerhuse. Hvordan styrer man fakturaer til kunder med forskellige fakturaadresser? 

“Vi ringede til E-Komplet, der sendte en medarbejder ud til frokost, og inden dagen var slut, havde vi fundet en løsning, der fungerede for os”, fortæller Svend Pilgård.

“Jeg kan godt lide, at det er en virksomhed, der lytter til deres kunder, og som løbende udvikler løsninger, der matcher håndværksvirksomhedernes behov. Og så koster det i øvrigt ikke en brøkdel i forhold til de løsninger, vi havde tidligere – og som altså var dårligere.”

Læs mere om entreprisestyring her.

Svends VVS

Svends VVS udfører aller former for opgaver inden for VVS, bad, varmepumper, jordvarme, oliefyr, ventilation og klimaanlæg.

Virksomheden har base i Vinderup, Nordjylland og beskæftiger i dag 6 medarbejdere.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Værktøj hos Brørup VVS

Brørup VVS

Med E-Komplet bruger Brørup VVS i dag meget mindre tid på bogholderi, faktisk, så tager det maksimalt en time at lave løn!

Poul Larsen VVS bil og kontor

Poul Larsen A/S

Poul Larsen A/S’ ERP-system var forældet og blev ikke længere opdateret. Derfor gik de forsigtigt på jagt efter en ny løsning. Valget faldt på E-Komplet og selvom, at der var nerver på ved opstart blev disse hurtigt erstattet med glæde over den nye løsning.

En løsning til håndværkere

E-Komplet tager hånd om dine digitale behov uanset størrelsen på din forretning. Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i hverdagen?