Project Description

Besparelser der kan mærkes

Hos virksomheden Vinzent, der holder til i Køge, har de i et års tid brugt E-Komplets løsninger. Det var Brian Rasmussen, som valgte at virksomheden skulle skifte til E-Komplet, efter at have hørt om gode erfaringer hos en samarbejdspartner som driver et VVS-firma. Han havde fortalt Brian om store besparelser, så efter at have sat sig lidt ind i produktet, da blev han hurtigt overbevist om, at det også ville være til gavn for dem – og det har det bestemt også været.

“Vi har fået et langt bedre cash flow nu. Hvor der tidligere kunne gå en hel måned efter en sag blev lukket, og til at vi fik lavet og sendt fakturaen, så er det helt anderledes nu. I dag har vi for eksempel færdiggjort og lukket fire sager, og jeg har allerede sendt fakturaer til alle fire” – Brian Rasmussen, Vinzent

Sparer en halv million

Vinzent regner med at spare 500.000 kr. Som en direkte følge af firmaets skift til E-Komplets samlede løsning.

500.000 kr. Så meget regner håndværkervirksomheden Vinzent med at spare i løbet af 2018 som en direkte følge af firmaets skift til E-Komplets samlede løsning for et år siden.

“Tidligere sendte vores håndværkere deres timesedler ind til vores bogholderi, og så havde vi to kontoransatte, som brugte tid på at taste oplysningerne ind i vores daværende system, og senere skulle de så godkendes.” – Brian Rasmussen, Vinzent

Vinzents daglige leder er ikke uddannet bogholder, men klarer nu økonomistyringen i virksomheden med hjælp fra en ekstern bogholdet et par gange om måneden. Det er også blevet lettere for folkene i marken, for nu afleverer håndværkerne deres timesedler via en app på mobiltelefonen. Der er ikke længere brug for ekstra kontorpersonale, så besparelsen er primært lønninger.  Oplysningerne sendes direkte ind i E-Komplet-systemet og kan godkendes med det samme af Brian Rasmussen.

Bedre cashflow

Ud over registreringen og godkendelsen af timesedlerne fremhæver han det overblik, som den samlede løsning giver ham over virksomhedens økonomistyring.

Vinzent har fået et langt bedre cash flow. Hvor der tidligere kunne gå en hel måned efter en sag blev lukket, og til at fakturaen blev lavet og sendt, så er processen helt anderledes nu. I dag får de for eksempel færdiggjort og lukket fire sager og på samme dag sendt fakturaer til alle fire. Den anden vej går det også meget hurtigere. Tidligere modtog de kontoransatte fakturaerne og skulle manuelt taste dem ind i bogholderisystemet. Nu bliver de lagt direkte ind fra mailen. Alt er bare blevet enklere og hurtigere.

God dialog med supporten

Jeg har da jævnligt i det år, der er gået, haft brug for hjælp til at løse bestemte opgaver i E-Kompletsystemet, men så har jeg altid haft en god dialog med deres hotline, som jeg er meget tilfreds med, siger Brian Rasmussen, der fortæller at han allerede flere gange har kraftigt anbefalet E-Komplets løsninger til andre håndværkervirksomheder.

Vinzents favoritter

  • Overblik

  • Timeregistrering

  • Faktura-behandling

Vil du gerne høre mere?
Ring 70 70 27 86

Relaterede projekter