Besparelser der kan mærkes

Case: Vinzent A/S

Hos tømrervirksomheden Vinzent A/S i Køge regner man med at spare 500.000 kr. om året som direkte følge af at have implementeret E-Komplet som sags- og økonomistyringssystem.

Tømrer arbejder på tagkonstruktion

Store besparelser i vente

Vinzent A/S’ daglige leder, Brian Rasmussen, havde gennem en samarbejdspartner hørt godt om E-Komplet. Samarbejdspartneren havde fortalt om sine erfaringer med systemet samt talt om store besparelser i sin virksomhed som følge af at have implementeret E-Komplet. Derfor besluttede Brian at tage et nærmere kig på løsningen.

“En samarbejdspartner fortalte om store besparelser, så da jeg satte mig lidt mere ind i produktet, blev jeg hurtigt overbevist om, at det også ville være til gavn for os. Og det har det bestemt også været”.

Brian er ikke uddannet bogholder, men med E-Komplet klarer han uden problemer firmaets økonomistyring med hjælp fra en bogholder, der kommer et par gange om måneden. Virksomheden har dermed ikke brug for ekstra kontorpersonale, så deres estimerede besparelse på en halv million kroner kommer hovedsagligt fra færre lønninger til administrativt personale.

Det er dog ikke kun for Brian på kontoret, at E-Komplet har gjort arbejdsgangene lettere. For folkene i marken er især timeregistrering blevet både hurtigere og nemmere, da de ikke længere skal udfylde og aflevere deres timesedler manuelt. Tidligere sad to kontoransatte og tastede alle timesedlerne ind i det gamle system. Med E-Komplet foretages alle timeregistreringer direkte i E-Komplets app, hvorefter de indtastede oplysninger sendes direkte ind i systemet og lægger sig på de pågældende sager.

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

Et bedre cash flow

Inden man hos Vinzent A/S valgte at implementere E-Komplet kunne der nemt gå en hel måned efter en sag blev lukket, til fakturaen var blevet lavet og sendt. Den process er dog helt anderledes i dag, hvilket har sikret et meget bedre cash flow i virksomheden.

“I dag har vi f.eks. færdiggjort og lukket fire sager, og jeg har allerede sendt fakturaer til alle fire”.

Derudover går det nu også hurtigere den anden vej i systemet. Med Vinzent A/S’ tidligere system modtog kontoret alle købsfakturaerne, hvorefter de manuelt skulle tastes ind i systemet. Nu bliver alle købsfakturaer lagt direkte ind fra mailen på de enkelte sager.

Læs mere om økonomistyring med E-Komplet her.

Vinzent A/S

Vinzent A/S blev etableret i 1998 og har i dag mere end 30 murere, tømrere og malere ansat.

Virksomheden udfører mange forskellige opgaver, der bl.a. omfatter renovering, hovedentrepriser, forsikringsskader og tilbygninger.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Vejby Olesen bil og kontor

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Sagsstyring der giver det fulde overblik

Med E-Komplet får du let styr på udgifter, fakturering og meget mere. Læs mere om, hvordan vores sagsstyringssystem til håndværkere kan opfylde din virksomheds digitale behov.