Overblik over ordreporteføljen 9 måneder frem

Case: Malerfirmaet Vejby Olesen

På grund af manglende overblik mistede Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Man valgte derfor at implementere E-Komplet, som ifølge firmaets direktør har samlet brikkerne til puslespillet, så virksomheden ikke længere mister penge pga. manglende overblik.

Vidste ikke, hvad han reelt tjente

Med rødderne solidt plantet i Nordjylland gennem de sidste 110 år har malerfirmaet Vejby Olesen i dag vokset sig til 4 afdelinger fordelt i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Aarhus.

Jens Bøje Jensen, der er direktør i firmaet, fortæller, at han faktisk ikke vidste, hvad han tjente, før de valgte at implementere E-Komplet. Med mere end 40 medarbejdere ansat i virksomheden, 4 afdelinger og en lang ordreportefølje, manglede Jens redskaberne til at få det fulde overblik over firmaets sager og omkostninger.

“Det hele startede jo med, at jeg egentlig ikke vidste, hvad jeg tjente. Jeg vidste ikke, hvem der var syg og hvem der ikke var. Vi brugte gammeldags papir til at skrive timer ned, og det skulle de aflevere én gang om ugen”.

Manglende overblik var en udgift

Jens estimerer, at før E-Komplet blev implementeret hos Vejby Olesen har han mistet 200-300.000 kr. om året pga. manglende overblik. Dem mister han dog ikke længere. Vejby Olesen har nu været i gang med E-Komplet i et stykke tid, og i dag har Jens helt styr på firmaets sager og på hvad han tjener.

“Mine projektledere og dem, der har med folkene at gøre i mit malerfirma og rengøring – minimum hver anden dag, der går de ind og godkender timer. Det vil sige, at jeg hele tiden ved, hvor vi er henne. Så hvis du kommer med en sag, ved jeg lige nøjagtigt, hvor vi står henne…og det er på samtlige sager. Det er jo helt suverænt. Jeg ved ikke om jeg vil sige verdens bedste, men det er i hvert fald sindssygt godt”.

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

E-Komplet samler puslespillet

Ifølge Jens Bøje Jensen er muligheden for at holde styr på ordreporteføljen én af de funktioner, firmaet bruger E-Komplet mest til. Jens fortæller, at han med E-Komplet altid har mulighed for at se 9 måneder ud i fremtiden. På den måde kan han nemt se, hvilke uger der er frie til nye opgaver, så han kan holde sine medarbejdere beskæftigede hele året rundt.

“Jeg plejer at sige, når nogen spørger mig, at vi tager et puslespil på 1000 brikker, hvor der mangler 3 – jeg kan se det fulde billede”.

Muligheden for at trække statistik på f.eks. timeregistreringer er endnu en uvurderlig funktion for Jens. Statistikken giver ham nemlig mulighed for at se produktivitet, som han bl.a. bruger til at se, hvilke projektledere der får faktureret timer og hvem der ikke gør. 

Læs mere om planlægning i E-Komplet her.

Brugervenligt for alle medarbejdere

For firmaets projektledere og svende har den overordnede styring i E-Komplet været et stort plus. Svendene kan nemt og enkelt registrere timer og materialere på sagerne via app, og projektlederne har mulighed for at gå ind og se deres salgsfakturaer direkte i systemet, når de har brug for det.

“Jeg har en maler, der er 75 og egentlig er pensionist, men kommer og har nogle timer. Han har altså ikke e-boks, fordi det kan han ikke finde ud af. Men det her, det kan han godt finde ud af”.

Også for Bente Skaarup, der er bogholder i Vejby Olesen, har E-Komplet gjort mange af de daglige opgaver nemmere. Udover at hun ikke længere skal indtaste timer og materialer manuelt på salgsfakturaerne, kommer alle købsfakturaer nu også ind i systemet automatisk. 

“Èn af de ting, der er blevet nemmere, er ved sagsstyring. F.eks. så ryger fakturaer fra vores hovedleverandør direkte ind, så dem skal jeg ikke ind og røre ved, andet end når de skal betales”.

Vejby Olesen

Malerfirmaet Vejby Olesen har mere end 110 års erfaring med alle former for maleropgaver. Virksomheden, der har oprindelse i Frederikshavn, har i dag hovedkontor i Aalborg samt 3 afdelinger fordelt i Hjørring, Frederikshavn og Aarhus. 

Vejby Olesen tilbyder malearbejde til de fleste opgaver og bl.a. til lejligheder, huse og flyttelejligheder.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Vejby Olesen bil og kontor

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Sagsstyring der giver det fulde overblik

Med E-Komplet får du let styr på udgifter, fakturering og meget mere. Læs mere om, hvordan vores sagsstyringssystem til håndværkere kan hjælpe din virksomheds digitale behov.