Valgte samlet IT-løsning og gik fra 16 arbejdsgange til 2

Case: Ib Asferg A/S

Tømrer- og snedkervirksomheden Ib Asferg, der ligger i indre København, var blevet vant til lange arbejdsgange i administrationen. Da snedkermester Bjørn Asferg tog beslutningen om at implementere E-Komplet, så han hurtigt antallet af arbejdsgange falde fra 16 til 2.

Sparer tid i administrationen

Hos Ib Asferg har man tydeligt kunne mærke, at hverdagen er blevet nemmere og mere effektiv med E-Komplet. Faktisk så kan snedkermester Bjørn Asferg fortælle, at efter virksomheden skiftede til E-Komplet, har de sparet 50 procent i administrationen. Det har betydet, at de administrative medarbejdere har fået tid til at løse andre værdifulde opgaver.

Før E-Komplet fyldte arkivering rigtig meget. Der brugte vi 16 arbejdsgange på et bilag til én regning. Nu bruger vi 2-3.″

Læs mere om regnskabsprogrammet her.

Ib Asferg A/S

Tømrer- og snedkervirksomheden Ib Asferg har til huse i København og har siden 1972 renoveret ejendomme i hoved- og fagentrepriser. 

Virksomheden er i dag ledet af Bjørn Asferg og består af 45 medarbejdere.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Tømrer arbejder på sit værkstøj

Houg Tømrer- og snedkerfirma

Det er ikke altid nemt at skifte fra ét IT-system til et andet, og ofte er der bekymringer forbundet med sådanne ændringer. Derfor skulle der også et længere tilløb til, inden Houg Tømrer- og snedkerfirma tog springet og skiftede IT-løsning – et spring de dog ikke fortryder!

Håndværker og arbejdstegning

Artusbyg

Efter byggevirksomheden Artusbyg A/S skiftede deres gamle regnskabsprogram ud med en samlet IT-løsning fra E-Komplet, har de ikke blot sparet tid på tastearbejde, men har dertil også fået meget mere overblik over deres projektstyring.

Et samlet system, der letter arbejdsgangene

E-Komplet samler timeregistrering, økonomi, sagsstyring og meget mere. Læs mere om, hvordan vores IT-system til håndværkere kan hjælpe din virksomheds digitale behov.