Bedre overblik over entrepriserne

Case: Ib Andersen VVS

Allerede efter første kvartal kunne Ib Andersen VVS mærke forbedringerne.

“Vi har skiftet økonomi- og sagsstyringssystem, som efter årets første kvartal virkelig har gjort sine forbedringer hos os. Nu kan vi følge vores sager meget, meget tættere, og det er for hver eneste dag. Vi kan styre alt fra materialeindkøb til underentreprenører meget mere nøje.”

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

Ib Andersen VVS

Ib Andersen VVS er en mellemstor VVS- og Ventilationsvirksomhed beliggende i Aalborg. Ib Andersen laver opgaver over hele landet, og de indeholder alt indenfor nybyggeri, renovering, vedligeholdelse/service.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Vejby Olesen bil og kontor

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Sagsstyring der giver det fulde overblik

Med E-Komplet får du let styr på udgifter, fakturering og meget mere. Læs mere om, hvordan vores sagsstyringssystem til håndværkere kan hjælpe din virksomheds digitale behov.