Project Description

Houg Tømrer- og snedkerfirma gik over til elektronisk timeregistrering

Det skabte stor begejstring hos medarbejderne, da de blev præsenteret for elektronisk indberetning af timeforbrug via E-Komplets app.

KONTAKT OS

“Supporten er dygtige, hjælpsomme og søde, og vi får hurtig hjælp – det er en fantastisk service!”

Bodil Houg Lund, Houg Tømrer- og Snedkerfirma

Svendene efterspørger elektronisk registrering

Der skulle et længere tilløb til, inden Houg Tømrer- og Snedkerfirma Kalundborg skiftede til E-Komplet i januar 2017. Men i dag er administrationen blevet nemmere – og også svendene er glade for løsningen.

“Det er faktisk svendene, der er begyndt at spørge efter, hvornår vi begynder at lægge varer ind, så det er vi så småt begyndt på. Det betyder jo også for os her på kontoret, at vi kan gå ind i den enkelte sag og eksempelvis lave fakturaudkast, som den mester, der har haft opgaven, bare skal godkende elektronisk”

Regnskabschef Bodil Houg Lund, Houg Tømrer- og Snedkerfirma

Skiftet fra et system til et andet

Det er aldrig sjovt at skulle skifte til en helt ny administrativ IT-løsning: Der er mange ting at sætte sig ind i – og hvad nu hvis det ikke virker, som man ønsker? Derfor gik der også næsten et år, fra ledelsen i tømrer-og snedkerfirmaet Houg i Kalundborg besluttede sig for at anskaffe en moderne løsning til indberetning og sagsstyring, og til virksomheden rent faktisk var i gang med E-Komplet.

Vi var godt klar over, at vores gamle bogføringssystem ikke rigtigt var med på beatet. For eksempel skrev svendene timesedler i hånden, som de så skulle aflevere hver 14. dag, når vi skulle køre løn til dem. Det var et pokkers papirarbejde for dem – og for os.

Bodil Houg Lund, Houg Tømrer- og Snedkerfirma.

Favoritter som også kan blive dine

  • Altid hurtig hjælp
  • Elektronisk indberetning af timeforbrug
  • Hurtig og smertefri indkøring
  • Elektronisk godkendelse af fakturaudkast

Svendene glade for elektronisk indberetning

Houg Tømrer- og Snedkerfirma har mere end 100 år på bagen, og i dag drives den af to oldebørn til den oprindelige stifter. De 30 medarbejdere har travlt rundt om i Kalundborg og oplandet, og papirarbejdet er ofte noget, man gerne vil have overstået i en fart. Derfor var der, ikke overraskende, stor begejstring hos medarbejderne, da de blev præsenteret for elektronisk indberetning af timeforbrug via E-Komplets app.

Det er faktisk svendene, der er begyndt at spørge efter, hvornår vi begynder at lægge varer ind, så det er vi så småt begyndt på. Det betyder jo også for os her på kontoret, at vi kan gå ind i den enkelte sag og eksempelvis lave fakturaudkast, som den mester, der har haft opgaven, bare skal godkende elektronisk.

Den frygtede indkøring af E-Komplet-løsningen viste sig heldigvis at gå væsentligt mere smertefrit, end firmaets medarbejdere havde frygtet.

Læs eller hør hvad andre kunder fortæller