Tog digitaliserings-springet til stor begejstrering for medarbejderne

Case: Houg Tømrer- og snedkerfirma

Det er ikke altid nemt at skifte fra ét IT-system til et andet, og ofte er der bekymringer forbundet med sådanne ændringer. Derfor skulle der også et længere tilløb til, inden Houg Tømrer- og snedkerfirma tog springet og skiftede IT-løsning – et valg de dog ikke fortryder!

Tømrer arbejder på tagkonstruktion

Mindre papirarbejde, mere tid

Det kan være en længerevarende beslutningsprocess at skifte IT-løsning, da der er mange ting, man skal sætte sig ind i og spørgsmål man skal have afklaret. Derfor gik der også næsten et år, fra at ledelsen i Houg Tømrer- og snedkerfirma startede med at lede efter et nyt system, til at virksomheden havde implementeret E-Komplet.

Da virksomheden kom i gang med E-Komplet blev de hurtigt glade for, at de valgte at tage springet. Især svendene opdagede hurtigt en effektivisering af arbejdsprocesserne. Sammen med sags- og økonomistyring inkluderer E-Komplet også en app til time- og materialeregistrering. Det betyder, at svendene nu slipper for at skrive deres timesedler i hånden og køre ind med dem hver 14. dag. 

“Vi var godt klar over, at vores gamle bogføringssystem ikke rigtig var med på beatet. F.eks. skrev svendene deres timesedler i hånden, som de så skulle aflevere hver 14. dag, når vi skulle køre løn til dem. Det var et pokkers papirarbejde for både os og dem”.

Det er ikke kun svendene, der er glade for det nye systems arbejdsgange. For medarbejderne på kontoret er sagsstyring og bogføring blevet meget nemmere at håndtere. F.eks. kan de nu gå ind på den enkelte sag og lave et fakturaudkast, som den mester, der har haft opgaven bare skal godkende elektronisk. På den måde kommer de på forkant med arbejdet og skaber mere tid til andre opgaver. 

Læs mere om vores regnskabsprogram her.

Houg Tømrer- og snedkerfirma

Houg Tømrer- og snedkerfirma har siden etableringen i 1912 været et af vestsjællands største firmaer inden for træbyggebranchen.

Virksomheden har hovedsæde i Kalundborg og tæller i dag 25 medarbejdere.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Tømrerarbejde

Vinzent

500.000 kr. Så meget regner håndværkervirksomheden Vinzent med at spare i løbet af 2018 som en direkte følge af firmaets skift til E-Komplets samlede løsning for et år siden.

Håndværker og arbejdstegning

Artusbyg

Efter byggevirksomheden Artusbyg A/S skiftede deres gamle regnskabsprogram ud med en samlet IT-løsning fra E-Komplet, har de ikke blot sparet tid på tastearbejde, men har dertil også fået meget mere overblik over deres projektstyring.

Nemmere arbejdsgange

Med E-Komplet bliver arbejdsgangene lettere for både svendene i marken og folkene på kontoret. Vil du vide mere om, hvordan E-Komplets automatiserede arbejdsgange letter hverdagen for alle?