Projekbeskrivelse

VVS'er skruer på rør

Hoelgaard VVS gik over til elektronisk fakturering

Med E-Komplet har Hoelgaard VVS nedsat udgifterne til administration samtidig med, at der er blevet frigivet mere tid til at være hos kunderne.

“Jeg klarer det hel på min iPad: Tager imod ordrer. Opretter arbejdskort. Registrerer timer. Og jeg har altid det fulde overblik over de opgaver, der er i gang. Jeg kunne skrive regninger på Mallorca, hvis jeg ville” – Hardy Hoelgaard, indehaver af Hoelgaard VVS

Man tjener ikke sine penge på kontoret

I 2012 gik Hoelgaard VVS over til elektronisk fakturering for at minimere den daglige administration af arbejdskort og regninger fra grossister. I første omgang via et system, som viste sig at skabe flere problemer, end det løste .

Efter at have gennemsøgt markedet faldt valget i stedet på E-Komplet. En beslutning, som med ét har gjort den daglige administration til en leg.

Indehave af Hoelgaard VVS, Hardy Hoelgaard, har med E-Komplet erstattet timerne bag skrivebordet med opgaver ude i marken. ”Nu kan mit team og jeg lave det hele ude hos kunderne. Når en opgave er klaret, registrerer vi timer og vareforbrug direkte ind i systemet via vores iPads. På denne måde afslutter vi, når det hele er frisk i hukommelsen – og vi kan hurtigt komme videre til næste kunde. Samtidig får kontoret automatisk besked om, at en given opgave nu kan faktureres .

Køb hos grossisterne registreres direkte på de enkelte arbejdskort, så det ikke længere er et puslespil at matche varekøb med de udførte opgaver. Det er en fornøjelse,” fortæller Hardy.

Er blevet 100 % mobil

Med løsningen fra E-Komplet har Hoelgaard VVS nedsat udgifterne til administration samtidig med, at der er blevet frigivet mere tid til at være hos kunderne. Hardy forklarer: ”Jeg klarer det hele med min iPad. Tager imod ordrer. Opretter arbejdskort. Registrerer timer. Og har altid det fulde over blik over de opgaver, der er i gang. Jeg kunne skrive regninger på Mallorca, hvis jeg ville.”

IT der er til forstå

For Hardy Hoelgaard var det vigtigt at finde en løsning, der gav overblik og var nemt at bruge:”Vi er håndværkere – ikke computernørder. Derfor passede E-Komplet så godt til os. Systemet er brugervenligt og skaber overblik på ingen tid. Selvom vi får tilbudt fuld support, har jeg ikke én eneste gang haft behov for hjælp. Alle medarbejdere har været på kursus i at bruge systemet. Efter en enkelt undervisnings dag er hele holdet blevet dus med løsningen.”

Hoelgaard VVS’ favoritter

  • Alt klares nu ude hos kunden

  • Timer og materialer registreres direkte
  • Et brugervenligt system

Vil du gerne høre mere?
Ring 70 70 27 86