Et samlet system gjorde det nemt og overskueligt for alle

Case: Hassing Huset

Hassing Huset havde aldrig før haft et samlet IT-system, men derimod et gammelt regnskabssystem og en app til registrering af timer, der ikke virkede optimalt. Derfor gav firmaet sig til at undersøge, hvilke IT-løsninger der ellers var på markedet. 

Tømrer arbejder på tagkonstruktion

En mere enkel administration

For indehaver af Hassing Huset Karsten Larsen, var der mange IT-systemer at sætte sig ind i, da det gamle system skulle skiftes ud. Nogle af dem var for “bøvlede”, mens andre var for branchespecifikke til eksempelvis elektrikere eller VVS-virksomheder. Det var firmaets revisor, der anbefalede Karsten at tage et kig på E-Komplet som flere kolleger i branchen allerede brugte. Efter et møde med E-Komplets forretningskonsulent fald valget på det samlede system, og Hassing Huset var hurtigt i gang med den nye løsning.

“Med E-Komplet har vi fået ét samlet system – og det var jo det, jeg ledte efter. Det har forenklet mange ting for os alle sammen. Vi sparer tid, og jeg kan følge time- og materialeforbrug.”

Karsten Larsens mor, der styrer virksomhedens regnskab, var dog en smule udfordret, lige da man skiftede system. Dette skyldtes bl.a., at man samtidig skiftede selskabsform, så der var mange ting på én gang. E-Komplet var dog nemt og hurtigt at lære for alle medarbejdere, og hele administrationen er i dag blevet nemmere.

“Det giver meget mere overblik, både for min mor og jeg. App’en med time- og materialeregistrering snakker sammen med lønsystemet og faktureringsløsningen, og det er nemt og hurtigt at trække informationerne ind. Det giver overblik. Det er et fint program!

Smart timeregistrering

Hassing Huset har i alt 15 medarbejdere, og det var vigtigt, at det nye system var nemt og overskueligt for alle – ikke mindst for svendene.

Firmaet havde før prøvet at have et system med timeregistrering via en app, men der var ikke helt tilfredshed med løsningen. For virksomheden er E-Komplets app derimod nem og overskuelig at bruge, og der er nu tilfredshed hos alle.

“Jeg opretter blot den nye sag hjemmefra, og så kan svendene registrere time- og materialeforbrug på sagen. Eller – hvis jeg ikke har nået at oprette sagen – kan svendene selv gøre det, når de står ude på opgaven.”

Læs mere om timeregistrering i E-Komplet her.

Èt system forenkler tingene

En af fordelene ved E-komplet er, at man selv kan bygge funktioner på, efterhånden som man får brug for det. Derfor var det også nemt for Hassing Huset at tage indkøringen i deres eget tempo, så de kunne lære systemet ordentligt at kende.

“Det virker som det skal – og det er vigtigt! Jeg er jo ikke blevet selvstændig for at sidde inde på kontoret og bruge dagen på at lave administration.”

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

Hassing Huset

Hassing Huset er et veletableret tømrerfirma med 2 generationers erfaring inden for byggebranchen. 

Firmaet har hjemme i Thy og har 15 medarbejdere. De udfører alle typer af tømrer- og snedkeropgaver – store som små – i Nordjylland og over hele landet.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Tømrerarbejde

Vinzent

500.000 kr. Så meget regner håndværkervirksomheden Vinzent med at spare i løbet af 2018 som en direkte følge af firmaets skift til E-Komplets samlede løsning for et år siden.

Tømrer arbejder på sit værkstøj

Houg Tømrer- og snedkerfirma

Det er ikke altid nemt at skifte fra ét IT-system til et andet, og ofte er der bekymringer forbundet med sådanne ændringer. Derfor skulle der også et længere tilløb til, inden Houg Tømrer- og snedkerfirma tog springet og skiftede IT-løsning – et spring de dog ikke fortryder!

Sagsstyring designet til håndværkere

Med E-Komplet får du som håndværker let styr på sager, økonomi og udvikling. Læs mere om, hvordan vores samlede sagsstyrings-system til håndværkere kan hjælpe din virksomheds.