Først med digital kopi af virkeligheden

Case: CELF

Den anerkendte erhvervsskole CELF har taget en ny IT-løsning i brug, der skal forberede de studerende på den faglige virkelighed, de efter endt uddannelse møder rundt om på arbejdspladserne.

E-Komplets app på mobilskærm

Byder digitalisering velkommen

CELF bliver den første uddannelsesinstitution i Danmark, der introducerer E-Komplet. Systemet bliver en del af undervisningen for studerende på VVS-, energispecialist og installationsteknikeruddannelsen. Med introduktionen af et intelligent, brugervenligt system, som E-Komplet, i undervisningen tager CELF et tigerspring over i den digitale verden.

Uddannelsesinstitutionen går, ved valget af at undervise i digitale værktøjer, væk fra de gammeldags arbejdssedler, timesedler, materialebeskrivelser og håndskrevne kvalitetskontroller og byder i stedet for velkommen til muligheden for at registrere arbejdsopgaver, timer, materialer, kvalitetssikring, billeder og fakturaer direkte på en tablet eller smartphone.

“Som uddannelsesinstitution er det vores pligt, men også vores ønske at klæde de studerende bedst muligt på til at møde virksomhederne. En af metoderne er at uddanne dem i en løsning som E-Komplet. Når erhvervslivet samtidig efterspørger elever, der har kendskab til den her type kvalitetssikringsværktøjer, er det helt naturligt for os at gøre den til en del af undervisningen. Den automatiserer mange ting og gør eleverne meget selvhjulpne, og derfor står de godt rustet, når de skal ud i virksomhederne. E-Komplet er fremtiden, og vi er glade for at være den første uddannelsesinstituion i landet, der kan tilbyde eleverne løsningen”.

Læs mere om digital tidsregistrering her.

Erstatter manuelle rutiner

Fordelen ved et system som E-Komplet er bl.a., at det sparer tid og giver mulighed for at tilgå information om opgaver hurtigt – blot man har adgang til internettet. Derfor har CELF som den første uddannelsesinstitution besluttet at uddanne deres studerende i E-Komplet, så de får et indgående kendskab til en løsning, som flere og flere håndværksvirksomheder er begyndt at bruge. Et tiltag, som de studerende er meget tilfredse med:

“Jeg er i lære hos en VVS-virksomhed, og her kører vi timeregistrering på helt traditionel vis. Det er ikke nær så optimeret som i E-Komplet. Her foregår det hele i app’en, og løsningen hjælper os samtidig med at kvalitetssikre opgaverne og sparer os desuden for en masse tid, fordi den erstatter mange manuelle rutiner. Vi er, som elever, med til at påvirke vores mestres valg af IT-værktøjer, og derfor er det meget positivt, at vi allerede under uddannelsen lærer at bruge E-Komplet”.

Læs mere om sagsstyring med E-Komplet her.

Mere selvhjulpne elever

Fra CELFs perspektiv er det blandt andet den positive reaktion fra deres studerende, der har været med til at understrege, hvorfor valget faldt på at introducere netop E-Komplets løsning i undervisningen. Uddannelseschef Claus Petersen fortæller:

“Som uddannelsesinstitution er det vores pligt, men også vores ønske at klæde de studerende bedst muligt på til at møde virksomhederne. En af metoderne er at uddanne dem i en løsning som E-Komplet. Når erhvervslivet samtidig efterspørger elever, der har kendskab til den her type kvalitetssikringsværktøjer, er det helt naturligt for os at gøre den til en del af undervisningen. Den automatiserer mange ting og gør eleverne meget selvhjulpne, og derfor står de godt rustet, når de skal ud i virksomhederne. E-Komplet er fremtiden, og vi er glade for at være den første uddannelsesinstitution i landet, der kan tilbyde eleverne løsningen”.

Også for skolens undervisere er der fordele at hente med E-Komplet.

“Det hele ligger digitalt nu. Tidligere løste eleverne opgaver på papir og skrev alt i hånden, inklusive materialeforbrug, timer, opgavebeskrivelser og kvalitetskontrol. I E-Komplet er det hele samlet digitalt og utrolig nemt at gå til. Det sparer tid for hver rettet opgave, og det kan vi bruge på andre produktive ting. Eleverne kan endda generere fakturaer direkte i E-Komplet, når de er færdige med opgaverne, og de kan også se, hvor mange materialer de bruger. Det har gjort, at eleverne konkurrerer om at bruge færrest mulige materialer, og det er jo også noget, erhvervslivet sætter pris på”.

Slut med lange VVS-numre

En af de store fordele i det daglige er, at E-Komplets app gør det muligt for eleverne at scanne alle de reservedele, de bruger på en opgave. Derfor slipper de for at skulle indtaste lange VVS-numre, og samtidig sikrer scanneren, at det er de rigtige reservedele, der bliver bestilt. Rundt omkring på de arbejdspladser, der allerede bruger E-Komplet, arbejder man på samme måde, og derfor kommer eleverne på CELF ud med en viden, som er særdeles brugbar for kommende arbejdsgivere.

Kontakt

For yderligere information om introduktionen af E-Komplet hos CELF, kontakt venligst:

Claus Pedersen, uddannelseschef, CELF, 54 88 88 96
Marie Brandt, marketingansvarlig, E-Komplet, 70 70 27 86

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Vejby Olesen bil og kontor

Vejby Olesen

På grund af manglede overblik mistede malerfirmaet Vejby Olesen i omegnen af 200-300.000 kr. om året. Dem mister de dog ikke længere med det overblik, E-Komplet har givet.

Vestkystens VVS kontor og bil

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

Anne Linnet direktør

Jørgen Frandsens Eftf.

Hos Jørgen Frandsens Eftf. var man først lidt skeptiske med at prøve et nyt system, men E-Komplet levede op til alle forventninger og endda mere til.

Erstat de manuelle rutiner

En af fordelene ved et system som E-Komplet er bl.a., at det sparer tid og giver mulighed for at tilgå information om opgaver hurtigt. Vil du høre mere om, hvordan E-Komplet kan tage hånd om dine digitale behov?