Alt samlet i ét system

Case: 2M El-installation

Det kan være en anelse nervepirrende at skulle skifte fra ét IT-system til et andet. Hos 2M El-installation har de dog erfaret, at der ikke er grund til nervøsitet ved nye processer.

Teknisk tegning til elektriker

Behov for en samlet løsning

Direktør i 2M El-installation, Martin Sørensen, var i foråret 2016 på udkig efter en samlet IT-løsning, der ikke blot var et plug-in til et andet system. Efter at have undersøgt markedet faldt valget på E-Komplets løsning, der passede lige præcis til de behov og ønsker, man havde hos 2M El-installation. E-Komplet samler sags- og økonomistyring, timeregistrering, kvalitetssikring og meget mere i én og samme løsning, hvilket var nøjagtigt hvad Martin Sørensen og 2M El-installation var på udkig efter.

“E-Komplet er overskueligt og logisk opbygget – og meget brugervenligt. Det er et simpelt system, som alle kan lære at bruge. Jeg har endnu ikke mødt nogen, der har opgivet det”.

Læs mere om sagsstyring her.

Bekymringerne forsvandt hurtigt

Peter James Nielsen, der er IT- og økonomiansvarlig i 2M El-installation fortæller, at virksomhedens håndværkere i starten havde bekymringer om at skulle skifte IT-system, da dette også betød, at der ville ske ændringer i deres vanlige arbejdsproces. Inden E-Komplet blev implementeret blev alle timer nemlig registreret manuelt, og med E-Komplet skulle håndværkerne i stedet for begynde at gøre det via en app. Det viste sig dog hurtigt, at deres frygt var ubegrundet og alle mand tog hurtigt den nye proces til sig uden problemer. 

“Håndværkerne kan sagtens finde ud af det alle sammen…I virkeligheden laver alle jo de samme opgaver som før skiftet til E-Komplet – det er bare som at skrive med en anden farve”.

Læs mere om digital timeregistrering her.

2M El-installation

2M El-installation blev grundlagt i 2003 og har til huse i Herlev. Siden etableringen har virksomheden haft vokseværk og tæller i dag også dattervirksomheden 2M Bygningsautomatik A/S.

Virksomheden består af 50 montører, projektledere, installatører, beregnere, administrative medarbejdere og ledere.

Virksomhedens favoritter

Book et uforpligtende telefonmøde

Har du 10 min.? Så vil vi gerne fortælle dig om E-Komplets mange smarte funktioner og hvordan vores system kan tage hånd om din virksomheds behov. 

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Relaterede kundereferencer

Anker & Nyggard biler og kontor

Anker og Nygaard

Hos brandrådgivningsvirksomheden Anker & Nygaard er det slut med tidsrøvende arbejdsprocesser på kontoret. Virksomheden har implementeret E-Komplets IT-løsning, der har automatiseret og forenklet en stor del af de daglige arbejdsprocesser i administrationen.

Sv. Aa. Nielsen arbejder på computer

Sv. Aa. Nielsen

Hos el-installatør Sv. Aa. Nielsen A/S har man fået et fantastisk overblik over forretningen, frigjort værdifuld tid og sikret et flow i økonomien – alt sammen ved at implementere E-Komplet. 

Poul Larsen VVS bil og kontor

Poul Larsen A/S

Poul Larsen A/S’ ERP-system var forældet og blev ikke længere opdateret. Derfor gik de forsigtigt på jagt efter en ny løsning. Valget faldt på E-Komplet og selvom, at der var nerver på ved opstart blev disse hurtigt erstattet med glæde over den nye løsning.

Nemt og enkelt at skifte

Vores løsning er skabt i samarbejde med branchen og er designet så brugervenligt som muligt, så du kan komme i gang hurtigt og nemt. Vil du høre mere om E-Komplet?