Project Description

E-Komplet timeregistrering

I dag har de samlet det hele i ét system

Mange bliver bekymrede, når de skal udføre deres job på en anden måde end hidtil, ikke mindst, når det drejer sig om it-systemer. Men der er ingen grund til nervøsitet, har de erfaret hos 2M El-installation i Herlev. De ønskede sig en reel samlet løsning, og ikke blot plug-ins til eksisterende systemer

“Det er overskueligt og logisk opbygget, og meget brugervenligt” – Peter James Nielsen, IT- og økonomiansvarlig hos 2M El-installation.

Ingen grund til bekymring – forandring behøver ikke være svært

I virkeligheden laver alle jo de samme opgaver som før skiftet til E-Komplet – det er bare som at skrive med en anden farve. Det er overskueligt og logisk opbygget, og det er meget brugervenligt, fortæller Peter James.

“Det viste sig jo, at vores frygt var ubegrundet. Håndværkerne kan sagtens finde ud af det alle sammen, så det har slet ikke været nødvendigt for os at bruge den nye mulighed” – Peter James Nielsen, IT- og økonomiansvarlig hos 2M El-installation.

Han er IT- og økonomiansvarlig hos 2M El-installation og kom til, samtidig med at virksomheden i foråret 2016 skulle implementere E-Komplets totalløsning.

Elektronisk timeregistrering

Han fortæller, at nogle af kollegerne naturligt nok havde været lidt bekymret på forhånd, fordi de skulle udføre deres arbejde på en anden måde end hidtil. Eksempelvis havde håndværkerne indtil da registreret deres timer helt manuelt, og nu skulle det gøres hver dag via en app.

Men det viste sig jo hurtigt, at alle kunne finde ud af det. De var jo alligevel vant til at bruge deres smartphones, og E-Komplet er meget brugervenligt og nemt at gå til, og vi har faktisk slet ikke haft problemer med det.

En samlet løsning, og ikke kun plug-ins

Det var direktør Martin Sørensen, der havde valgt E-Komplet som det altoverskyggende it-system. Ønsket var at finde en reel samlet løsning, og ikke blot plug-ins til eksisterende systemer.
Da jeg blev tilknyttet virksomheden i foråret 2016, var E-Komplet allerede valgt og skulle implementeres. Jeg kendte ikke systemet på forhånd, og jeg blev overrasket over dets enkelhed og brugervenlighed, fortæller Peter James.

2M El-installations favoritter

Vil du gerne høre mere?
Ring 70 70 27 86

Relaterede projekter