Presse & nyheder

CELF først med digital kopi af virkeligheden

Pressemeddelelse – CELF først med digital kopi af virkeligheden

CELF først med digital kopi af virkeligheden Den anerkendte og fremsynede erhvervsskole CELF har netop taget en ny it-løsning i brug, der skal forberede de studerende på den faglige virkelighed, de efter endt uddannelse møder rundt om på arbejdspladserne. CELF er den første danske uddannelsesinstitution, der introducerer E-Komplet-løsningen, der indledningsvist bliver en del af undervisningen

Læs mere »
E-Komplet planlægningsværktøj på PC

Få overblik over din ordrestyring

Brug et øjeblik på at overveje, hvor mange processer der er fra, at du modtager en ordre, til opgaven er udført og faktureret! Det er en lang proces, ikke? Heldigvis kan alt samles i ét system, der sikrer at du bevarer overblikket hele vejen gennem.

Læs mere »
digital kvalitetssikring til byggebranchen og håndværkere

Kvalitetssikring – skab værdi uden bøvl

Kvalitetssikring – skab værdi uden bøvl Flere håndværkere ser kvalitetssikringen som tidsspilde og noget, der er alt for krævende. Men hvorfor overhovedet lave kvalitetssikring? Kvalitetssikringen hjælper dig med at dokumentere, at det arbejde du har udført, er som aftalt. Det skal gerne forebygge skader og andet svigt – og forebyggelse er normalt billigere end udbedring.

Læs mere »
ordrestyring

Mere end bare ordrestyring

Med E-Komplet får du en alt-i-en-løsning, der samler alt papirarbejdet i virksomheden – fra timesedler og vareforbrug til regnskab og fakturering – og gør det nemt at få overblik i dagligdagen. Altså får du mere end blot et ordrestyringsværktøj.

Læs mere »

Pressekontakt

Marie Greve Brandt
Marketing- og administrationsansvarlig

E_komplet app funktioner

Download E-Komplets logo her

Download infografik her