Pressemeddelelse – Ny app og kvalitetssikring

Ny app letter dokumentationen for håndværkerne

Kvalitetssikring er blevet væsentligt nemmere med E-Komplets nye app, der samler håndværksbranchens mest simple it-løsning og gør det muligt at lave dokumentation på stedet med mobiltelefon eller tablet  

 

Dokumentation i forbindelse med kvalitetssikring er noget af det papirarbejde, der er blevet både nemmere og langt mere overskueligt med E-Komplets nye app, der netop har haft premiere.

– Vores kvalitetssikrings-modul er udviklet i et tæt samarbejde med vores kunder, der havde en række konkrete ønsker. Derfor kan håndværkeren selv tilpasse kvalitetsskemaer inde i E-Komplet, og ude på opgaven kan han tage billeder med mobilen eller tablet’en og oploade dem og anden dokumentation til sagen. Det sparer dyrebar tid, forklarer administrerende direktør Flemming Svanholm, E-Komplet, der tilføjer, at kvalitets-modulet naturligvis lever op til kendte krav og standarder. Han fortsætter:

– App’en samler al information, som håndværkeren skal bruge i dagligdagen ude på opgaverne; fra oprettelse af nye sager over timeregistrering, tilføje varer til sagen, kundestyring – og som sagt dokumentation i forbindelse med kvalitetssikring.  Slut med at bøvle rundt i forskellige it-systemer. Og naturligvis fungerer vores app på alle platforme, så det giver ingen problemer, hvis mester for eksempel har en iPad og svendene bruger Samsung mobiltelefoner. Desuden kan kontoret lægge beskeder ud til de enkelte håndværkere via app’en.

Har man flere igangværende opgaver i løbet af dagen, finder man hurtigt den nye opgave frem på mobilen eller tablet’en.

– Med app’en får håndværkeren overblik og kan derfor nemmere planlægge sin tid og at overholde deadlines. Væk er timesedler og alt andet papirnusseri, der ender med at ligge og rode i varevognen. Alt klares på stedet, slår Flemming Svanholm fast.

App’ en kan downloades via både AppStore og Windows Store.

 

For yderligere information om E-Komplets nye app, kontakt venligst adm. dir. Flemming Svanholm, E-Komplet, på tlf. 40 33 53 10.