Carsten Greiffenberg

Økonomisk og strategisk overblik

Med sin dybdegående erfaring inden for både økonomi og ledelse kan Carsten Greiffenberg hjælpe E-Komplets kunder med alt fra økonomistyring til strategisk planlægning og forretningsoptimering. 

Carsten har gennem sin lange karriere hjulpet mange virksomheder med at få overblik over deres forretning – bl.a. hos flere håndværkervirksomheder. Og nu er han klar til at dele ud af sin viden og erfaring til E-Komplets kunder.

"Da jeg så, hvad det her system kan og hvor modulerbart og nemt det er at komme frem til informationer, tænkte jeg - det her kan et eller andet. Jeg har ikke set andet, der kommer i nærheden"

Carsten Greiffenberg billede

Overblik på alle niveauer

Carsten tilbyder både sparring, rådgivning og hands-on hjælp. Som virksomhed har man mulighed for, at f.eks. leje Carsten som økonomidirektør, bruge ham som bestyrelsesmedlem eller som del af et advisory board. 

Hans kompetencer strækker sig vidt og bredt, og om man som virksomhed har brug for en, der kan hjælpe med at lave overgang, få styr på forretningsområder eller skabe et basalt overblik over økonomien, er Carsten klar til at bidrage med råd og vejledning.