Test: Kan du nå flere opgaver?

E-Komplets planlægningsværktøj på computer

Kender du det?

Telefonen ringer. Det er en desperat kunde, der har sprunget et vandrør på 1. sal i deres hus. Vandet vælter ned i kundens køkken, der skal have gæster i weekenden og derfor hurtigt har brug for din hjælp. 

Mens du taler med kunden bladrer du rundt i kalenderen. Har Søren mon tid i dag? Hvor er Søren egentlig henne lige nu? Hvad med Peter – nej, han har vist fri i dag.

Du vælger at sige ja til opgaven, men det ender med en dobbeltbooking, og Søren når ikke frem til den anden opgave, han skulle udføre.

Planlægning og overblik over igangværende og kommende opgaver er, som du selvfølgelig ved, meget vigtigt. Derfor er E-Komplets planlægningsværktøj designet til at skabe et hurtigt overblik over hverdagen samtidig med, at det hjælper dig med at planlægge fremtidige opgaver.

Tag den hurtige test - kan du svare ja tre gange til følgende:

Hvis du svarede ja til alle spørgsmål, har du allerede godt styr på din planlægning!

Hvis du derimod svarede nej til ét eller flere af spørgsmålene, så kan du med lidt hjælp optimere dine ressourcer endnu bedre!

Effektiv og overskuelig planlægning

E-Komplets planlægningsværktøj er meget mere end bare en kalender. Med E-Komplet er alt samlet i ét system, og så er det nemt at bruge, uanset om du sidder på kontoret eller står ude ved en kunde. 

Med planlægning i E-Komplet kan du gå ind i kalenderen og oprette en ny sag med kun tre klik. Du kan også trække en opgave direkte ind i kalenderen og tilføje de medarbejdere, der er ledige til at løse opgaven. Alt dette kan du, uden at du skal bladre rundt efter oplysningerne – alt er nemlig samlet på samme skærmbillede.

Hvis en opgave trækker ud, eller du får brug for en ekstra medarbejder på opgaven, tilføjer du bare de nødvendige oplysninger med ét klik. Det lyder ret nemt, ikke?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på LinkedIn
Del på email
Del på mail

Book et uforpligtende telefonmøde

Vi vil rigtig gerne fortælle dig om E-Komplet og hvordan vores samlede IT-løsning kan hjælpe din virksomhed. Ring til Marie på tlf. 69 15 27 82 for at høre mere – det tager kun 10 min.

Vil du hellere, at vi ringer dig op? Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger for at booke et uforpligtende telefonmøde.

E-Komplet på MAC og tablet og mobil

Hør mere om E-Komplet

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Seneste blogindlæg