Jacob er udviklerstuderende, helt pjattet med koldskål og så arbejder han hos E-Komplet

Hos E-Komplet er vi så glade for studenterprogrammørernes bidrag, og de gør et super stykke arbejde. Derfor skal I heller ikke snydes for at møde Jacob, som har været studenterprogrammør hos os siden december 2018.

Jacob laver lidt af hvert i sin daglige gang i E-Komplet, men mest af alt er det front-end opgaver, når kunderne f.eks. spørger ind til små ændringer på forskellige sider i E-Komplet. Derudover agerer han højre hånd for vores fuldtidsprogrammører, og hjælper dem med diverse opgaver.

På nuværende tidspunkt er han i gang med at læse en professionsbachelor i Softwareudvikling på UCN. Han er indfødt Aalborgenser ligesom mange af de andre “E-Komplottere”, og har boet forskellige steder i Aalborg hele hans liv. På nuværende tidspunkt har han slået sig ned i Aalborg centrum, eller Nordens Paris som nogen ville kalde det.

Hans fritid bruges som enhver anden udviklerstuderendes, siger han selv. Den går nemlig ofte med at lege med programmering og med at udforske forskellige emner, som er relevant for hans uddannelse – en sand programmør. Udover at udforske feltet, så bruger han tid på at hænge ud med vennerne, hvis der da ikke lige er et stort projekt i gang på skolen, der tager al opmærksomheden.

Nu bad jeg jo Jacob om et fun fact om ham selv, og han kunne meddele, at om sommeren der lever han nærmest udelukkende af koldskål. Varieret kost er jo også overvurderet.