Studenterprogrammør hos E-Komplet – mød Jacob her

Jacob er udviklerstuderende, helt pjattet med koldskål og så arbejder han hos E-Komplet som studenterprogrammør.

Hos E-Komplet er vi så glade for vores studenterprogrammører og deres bidrag til E-Komplet (og de gør et super godt stykke arbejde). Derfor skal I ikke snydes for at møde Jacob, der har været studenterprogrammør hos os siden december 2018.

Jacob laver lidt af hvert i sin daglige gang i E-Komplet, men mest af alt er det front end-opgaver, når kunderne f.eks. spørger til små ændringer på forskellige funktioner i systemet. Derudover agerer han som højre hånd for vores fuldtidsprogrammører og hjælper dem med diverse opgaver.

På nuværende tidspunkt er Jacob i gang med at læse en professionsbachelor i Softwareudvikling på UCN. Han er indfødt aalborgenser ligesom mange af de andre “E-Komplottere” og har boet forskellige steder i Aalborg hele hans liv. På nuværende tidspunkt har han slået sig ned i Nordens Paris aka Aalborg centrum.

Hans fritid bruges som enhver anden udviklerstuderendes, siger han selv. Den går nemlig ofte med at lege med programmering og med at udforske forskellige emner, som er relevant for hans uddannelse – en sand programmør. Udover at udforske feltet, så bruger han tid på at hænge ud med vennerne, hvis der da ikke lige er et stort projekt i gang på skolen, der tager al opmærksomheden.

Vi spurgte Jakob om et fun-fact om ham selv, og han kunne meddele, at om sommeren lever han nærmest udelukkende af koldskål. Varieret kost er jo også overvurderet! 

Vil du lære flere af vores kolleger at kende? Læs mere om vores team lige her.

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på LinkedIn
Del på email
Del på mail

Seneste blogindlæg

Planlægningen bliver både nemmere og mere effektiv, og du får meget mere end bare en kalender

Sådan anvender du filtre for en overskuelig planlægning

  Har du udfordringer med at holde det store overblik over kalenderen? En proppet kalender er typisk en god kalender i arbejdshenseende, men den kan også nemt gå hen og blive decideret uoverskuelig. I dette indlæg viser vi, hvordan du nemt kan sortere i din planlægning ved hjælp af E-Komplets filterfunktion. Nogle gange skal man

Læs mere »

Sådan bruger du E-Komplets app

Er du ny bruger af E-Komplets app eller er du bare nysgerrig for at se, hvordan den er skruet sammen? Vores helt egen videoguide-guru, Michael Madsbøll, hjælper dig i dette indlæg med at blive superbruger af app’en på ingen tid.  Hos E-Komplet har vi rykket arbejdskortet og alt, der hører med til det, ind på

Læs mere »

Sådan trækker du en timeanalyse ud i E-Komplet

Med E-Komplet har du mulighed for at trække en timeanalyse med nøgletal ud, der blandt andet giver dig et indblik i dine medarbejderes sygdomshistorik og fakturérbarhed. https://www.youtube.com/watch?v=tuOQe3IDF6o E-Komplets timeanalyse dannes på baggrund af de registreringer, der laves på mobilen ude hos montørerne. Timeanalysen trækkes ud fra systemet gennem timeoversigten under sager. Selve analysen inkluderer et

Læs mere »