Nyt ansigt i marketing: Mød Amalie

Vores nyeste skud på stammen er Amalie. Hun er 23, og kommer oprindeligt fra Vejle-området, hvor hun har været vant til landidyl i bedste Morten Korch-stil. Hun har nu været storbypige i godt og vel 2 år, hvor hun læser virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet. Her lærer hun primært om B2B- og B2C-kommunikation på spansk.

Hvorfor har du ansøgt hos E-Komlet?

Jeg har valgt at ansøge hos E-Komplet, fordi jeg mente, det var tid til at komme ud og afprøve nogle kompetencer – så da jeg så, at E-Komplet søgte en marketingsassistent, var jeg nødt til at smide mit lod i puljen. Og det betalte sig jo heldigvis!

Hvordan ser din typiske arbejdsdag ud?

Jeg er simpelthen så privilegeret, at jeg er kommet under Marie i marketings vinge. Her starter vi typisk ud med et morgenmøde med diverse samarbejdspartnere, eller også planlægger vi den næste markedsføringsstrategi. Her lægges hovederne i blød, når vi udvikler forskellige ideer til, hvordan vi fanger potentielle brugere bedst. Ellers får jeg lov til at rode lidt rundt med de diverse sociale medieplatforme og mailkorrespondancer, hvor jeg virkelig får lov at benytte de teoretiske redskaber fra AAU. Vigtigst af alt, bliver der altid serveret store kvantiteter af lækker frokost, jokes i bedste nordjydestil, og kage.

Hvad kan du bedst lide ved arbejdspladsen?

Det bedste ved E-Komplet er at der er tiltro til folk som er fagpersoner. Der er højt til loftet for alle, også for studentermedhjælperne, og hvis vi har en ide til en af afdelingerne, er der ikke langt fra sparring til handling.

Fun fact

Man kan typisk høre mig, før man kan se mig – en kvalitet, jeg har udviklet siden jeg var bette: Jeg snakker faktisk så meget, at jeg har snakket mig ud af røverier og ind til arrangementer, jeg ikke havde billet til. Yderligere fik jeg adgang til Karneval backstage, fordi jeg overbeviste vagterne om, min gruppe og jeg var trommeslagere fra Argentina og at vi alle var medlemmer af det officielle karnevalsband.

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på LinkedIn
Del på email
Del på mail

Seneste blogindlæg