Mød Thomas – vores nye mand på Sjælland

Hos E-Komplet har vi skudt året i gang ved at byde velkommen til to nye ansigter i salgsafdelingen – én af dem kan du møde lige her! 

Thomas Dorfer billede

Hvem er Thomas?

Mød Thomas, der er én af vores to nye mand på Sjælland. Thomas er 35 år og bor sammen med sin kone Maria og deres to små børn på 5 og 2 år. 

Thomas er opvokset i en familie i håndværkerfaget i form af deres låsesmedsvirksomhed. Han har derfor altid været omgivet af håndværkere og er allerede skarp i faget. På trods af sin opvækst i en håndværkerfamilie, ligger Thomas’ passion dog i en anden retning, og heldigvis har har fundet den rette hylde som del af vores salgsafdeling.

Passioneret sælger og fodboldfan

Hos E-Komplet fungerer Thomas som forretningskonsulent på Sjælland og Fyn, så han har rig mulighed for at benytte sin passion for salg til at sprede budskabet om E-Komplets samlede IT-løsning. Han glæder sig til at vise håndværkerne, hvordan de med E-Komplet kan lette hverdagen.

I sin fritid bruger Thomas tiden sammen med sin familie – der er nemlig rigeligt at give sig til med to små børn. Engang imellem skal der dog også være plads til en børnefri weekend, hvor ham og konen kan tage på en lille oplevelsesrejse. Som passioneret fodboldfan og bilentusiast må man håbe, at han kan lokke hende med ud at se en fodboldkamp eller kigge på fede biler!  

Fun facts

Udover at være en passioneret sælger, har Thomas også et andet helt særligt talent! Han er nemlig mester i at lave pandekager. Det skal man dog passe på at reklamere for hos sine kolleger, for nu skylder han pandekager til hele kontoret.

Vil du lære flere af vores kolleger at kende? Mød resten af vores team lige her.

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på LinkedIn
Del på email
Del på mail

Seneste blogindlæg

Alex vores nye udvikler

Mød Alex – Studenterprogrammør

Et varmt velkommen til Alex, som er startet som studenterprogrammør ved os for nyligt. Alex arbejder på at gøre vores app til den bedste på App Store og Android, som han selv siger. Vi er glade for at have ham ombord!

Læs mere »