Søren læser Software på AAU og arbejder som studenterprogrammør hos E-Komplet

Søren læser til dagligt Software på Aalborg Universitet, og med en kandidattitel, der ligger lige rundt om hjørnet, der venter den store verden (læs: arbejdsmarkedet) forude.

Inden Søren til sommer er færdig med sin kandidat, har vi været så heldige at få ham med på holdet hos E-Komplet et par gange om ugen, hvor han sammen med vores to andre studenterprogrammører, Jonathan og Jakob hjælper til med forskellige opgaver i udviklerteamet. Som studenterprogrammør hos E-Komplet, der får Søren mulighed for at bruge sine evner i praksis, samtidig med at der er plads til læring og sparing med de erfarne programmører. Sørens daglige opgaver består bl.a. af nyudvikling af systemet og eventuelle fejlrettelser.

Info om Søren

Søren bor i hjertet af Aalborg sammen med en kammerat. Han er oprindeligt fra Klinkby i Vestjylland, men besluttede sig for at flytte til “storbyen” i forbindelse med studiet på AAU. Han er ret glad for sport, og når vejret arter sig, så står den gerne på et spil volley med vennerne. For tiden der spiller han fodbold i Aalborg Chang, hvor han også har formået at blive træner, hvilket vi synes er ret sejt. Når benene ikke løber efter en bold, så pløjer de igennem sneen. Der gemmer sig nemlig en ski-bums, eller skulle man sige snowboard-bums, i Søren. Han er vild med snowboarding, og ser gerne at han kommer afsted på løjperne hvert år.

Når Søren skal have sig en pause fra de mange fysiske aktiviteter, så slapper han gerne af med Netflix på sofaen med en god serie – og han følger selvfølgelig med i Game of Thrones, som han også ivrigt snakker med de andre GoT-nørder på kontoret om.