Mød Alex – Studenterprogrammør

Et varmt velkommen til Alex, som er startet som studenterprogrammør ved os for nyligt. Alex arbejder på at gøre vores app til den bedste på App Store og Android, som han selv siger. Vi er glade for at have ham ombord!

Alex vores nye udvikler

Hvem er Alex?

Alex er pt. i gang med at tage sin uddannelse på Aalborg Universitet i Software Engineering. Med en STX på den samfundsfaglige linje, indrømmer han nu, at det var lidt af en fejlagtig beslutning tidligt i karrieren, men heldigvis gik det hele jo alligevel.

Alex er oprindeligt fra Vejle, men studierne lokkede ham til Aalborg. I hans fritid nyder han en god, alt for lang seance på Youtube. Ellers kan han godt lide at smide en god serie på eller en god film – især hvis Christopher Nolan har siddet i director-stolen. Alex påstår at være lidt af en ekspert på det område. En anden fritidsaktivitet er racerspil med rat, pedaler og hele molevitten hjemme i lejligheden.

Fun fact

Ligesom for de fleste folk (særligt hankøn), er karantæneperioden for Alex gået med at spille en masse Call of Duty, og han påstår, at han kan tæve alle på kontoret – er det en udfordring??

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på LinkedIn
Del på email
Del på mail

Seneste blogindlæg